instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
horoskop

Så påverkar helgens månförmörkelse ditt stjärntecken

Av: Metro Mode

Lördagen den 28:e oktober sker en månförmörkelse i Oxens tecken. Här är allt du behöver veta om vad detta innebär ur en astrologisk synpunkt – och hur det påverkar ditt stjärntecken!

Foto: Unsplash

Helgens månförmörkelse – som i själva verket är en partiell månförmörkelse – kommer enligt Cosmopolitans astrolog med en mjuk reality check, så detta är en bra tid att verkligen rannsaka dig själv. Om du befinner dig i en jobbig situation, ställ dig frågan: Hur blev det såhär? Men undvik att döma dig själv eller någon annan för hårt. Det är mänskligt att fela!

Kanske upptäcker du att du har hamnat i den här knipan eftersom du inte riktigt ville se situationen för vad den var, något som kan röra upp ilska eller en känsla av att ha blivit förrådd. Istället för att låta känslorna ta överhanden och låta din frustration gå ut över någon annan, ta fram en anteckningsbok och red ut dina känslor. Det stämmer faktiskt att allt sker av en anledning.

Nedan kan du läsa om hur månförmörkelsen påverkar just ditt stjärntecken!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår