Horoskop

Horoskop vecka 42 – läs om din vecka här

Vågen kan förbereda sig på framgång och stenbocken bör planera helgen.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du har bara bra kort på handen just nu och det bör du dra nytta av. Om du har möjlighet att ta ledigt några dagar bör du spendera tiden på ett roligt intresse. Det är hög tid att ta med din bättre hälft på en liten resa, så att ni tillsammans kan väcka liv i den intensitet som relationen kan ha saknat den senaste tiden.

Veckans råd: Nyttja dina kort.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du håller dig till dina inplanerade aktiviteter och vill inte ändra några planer i sista sekund. Om du fokuserar blicken på målet råder inga tvivel om att du kommer nå det. Om det handlar om kärlek är denna vecka perfekt för att söka kontakt eller överraska någon speciell i ditt liv. Det är framförallt under helgen som du kan glädjas över att träffa någon.

Veckans råd: Var social.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Några intensiva dagar väntar och en nära relation kan komma ännu närmre. Kanske byter ni roller för att få bättre insikt i vad den andra gör. Detta kan ge ny inspiration. Du bör välja dina ord med omsorg, då du annars kan riskera att trampa någon på tårna. Om detta inträffar kan du enkelt styra upp situationen under helgen.

Veckans råd: Välj dina ord med omsorg.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du har fortfarande uppgifter att lösa, antagligen i relation till hemmet eller familjen. Du försöker skapa behagliga ramar för alla andra, något du tidigare har lyckats med. Var försiktig så att du inte blir för påträngande i din iver att tillfredsställa alla, det kan misstolkas som att du bara försöker få din vilja igenom till varje pris.

Veckans råd: Omvärdera hur du närmar dig olika frågor.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har många uppgifter och inte minst småjobb som behöver färdigställas under de kommande dagarna. Planeterna står fördelaktigt för dig just nu, så chanserna är stora att du lyckas med dina planer. Du och en annan person konkurrerar om uppmärksamheten, men det ser ut som att du kommer vinna. Du följer principer om att allt är tillåtet i krig och kärlek.

Veckans råd: Nyttja de goda förutsättningarna.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det som står i fokus just nu är att dela. Det kan gälla inom olika områden i livet, framförallt på det ekonomiska området. Det är viktigt för dig att allt går rätt till så att alla får det de förtjänar. Det är möjligt att detta kräver några verbala kamper men du klarar att hitta rätt balans vid mållinjen, och det är det viktigaste.

Veckans råd: Dela glädjen.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du funderar över diverse saker just nu, och du kan vara ganska hård mot dig själv, framförallt när det gäller självkritik och analys. Stjärnorna står till din fördel denna vecka och du kan förvänta dig framgång. Detta kan resultera i att du får större ekonomiska resurser än väntat. Det kan leda till att en utflykt under helgen blir extra festlig.

Veckans råd: Förbered dig på framgång.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du mår bra just nu och det bör du nyttja till din fördel. Det är hög tid att blicka framåt och öppna nya kapitel, framförallt så att du kan fördjupa dig i ämnen som intresserar dig. Du är intensiv i ditt utforskande och du ger inte upp innan du känner att du har förstått saker på ett grundligt sätt. Denna vecka får du möjlighet att följa din instinkter.

Veckans råd: Blicka framåt.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du fokuserar på jobb och karriär, framförallt framtidsutsikter. Just nu ser det ut som att det finns goda möjligheter för dig att fördjupa dig i det du vill. Just nu har du chansen att tänka igenom några idéer en extra gång innan du fattar ett beslut. Framgången du når under veckan kommer motivera dig att fortsätta på samma väg.

Veckans råd: Fokusera på din karriär.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

För dig kan en långledig helg ge mycket tid och det kommer vara till din fördel att du har en plan och följer den noga. Några av dina vänner, kanske från jobbet, vill vara med, och det finns goda förutsättningar för en fin tid tillsammans. Du kan också lösa praktiska uppgifter, speciellt de som du vanligtvis inte hinner med i en stressig vardag.

Veckans råd: Planera din helg.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har kanske planer för helgen, men känner att du kanske inte kan omsätta dina planer i praktiken utan hjälp från andra. Ha tålamod, det ser ut som om den hjälpen eller det stödet du behöver först kommer bli synligt för dig under helgen. Då kan du förverkliga din drömhelg. En eventuell ekonomisk vinst får ditt humör på topp.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Denna vecka blir helt speciell och unik. Du har lyckan med dig, framförallt när det gäller kärlekslivet, som kan bli riktigt intressant. Du måste vara förberedd på att lägga en strategi för dina romantiska stötar. Oavsett kommer planeternas fördelaktiga positioner hjälpa dig att lyckas, framförallt om du väntar till helgen.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!