Horoskop

Horoskop vecka 43 – läs om din vecka här

Oxen bör vara diplomatisk och kräftan bör satsa på att göra en rejäl insats.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du har bra kort i handen just nu, och därför är du redo om du blir konfronterad. Det kan handla om ekonomiska frågor, även om det inte nödvändigtvis handlar om din privatekonomi. Det viktigaste är att ha kontroll på dina bevis, och det har du. Du har talets gåva för tillfället och det hjälper dig att argumentera.

Veckans råd: Använd din röst.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det kan uppstå några utmaningar som gäller samarbete. Du har ordning på saker och ting men det kan istället handla om olika förväntningar knutna till det ni samarbetar om. Detta kan leda till hög temperatur och du har problem att dölja din irritation. Men du klarar av att hålla masken och upprätthålla en artig ton hela veckan.

Veckans råd: Var diplomatisk.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

En person du har nära koppling till eller samarbetar med påverkar dig. Ni har många gemensamma beröringspunkter och arbetar starkt som team. Att hålla samman är viktigt nu då ni kan stöta på motstånd mot slutet av veckan. Detta kan vara knutet till en fråga som handlar om rätt eller fel, och du/ni är mycket subjektiva i er uppfattning.

Veckans råd: Försök se saker ur den andras perspektiv.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckan kan bli intensiv med starka känslor. Detta kan komma till uttryck på olika sätt. Kanske är du engagerad i ett projekt som betyder mycket för dig, där du har problem att släppa taget när du egentligen bör ta ledigt. Men du är igång just nu och har goda möjligheter att uppnå det du önskar, så det är värt att satsa.

Veckans råd: Gör en rejäl insats.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det råder vissa förhållanden i hemmet eller familjen som du måste ta tag i, och det kräver att du går på djupet. Det kan vara händelser från det förflutna som dyker upp och behöver bearbetas, eller så är det nya situationer som uppstår. Det kan vara så att några bitar i familjepusslet faller på plats. Oväntade inkomster kan dyka upp.

Veckans råd: Gå på djupet.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Din koncentration är skärpt och du är som skarpast i början av veckan. Det är bra, då du behöver din närvaro och din analytiska förmåga då det annars finns risk att du hamnar i diskussioner eller debatter där kunskap är avgörande. Det är viktigt att inte ta saker personligt, då det kan bli en “ojämn” kamp. Var öppen för att man kan se saker från olika perspektiv.

Veckans råd: Försök se saker från andras perspektiv.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du arbetar flitigt just nu och kan jobba ostört med dina saker. Det kan hända att du har något på gång som du inte kan offentliggöra ännu, då du inte är helt säker på de slutgiltiga resultaten. Oavsett kommer det du håller på med att väcka uppmärksamhet i vissa kretsar. Ekonomiska frågor står på agendan och de blir avklarade i början av veckan.

Veckans råd: Arbeta ostört.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Villkoren för samarbete är inte de bästa just nu. Du håller fortfarande fast vid din version av det som diskuteras. Du ger inte upp! Din “motståndare” är inte heller villig att ge upp. Om det ska finnas en läsning eller form för enighet bör du ge personen en chans att förklara sig och kanske kan det leda till mer förståelse från din sida.

Veckans råd: Låt andra förklara sig.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det kan uppstå oenigheter där du jobbar, och i relation till detta står du inför starka åsikter som gör det svårt att enas i en kompromiss. Det kommer, mest sannolikt, vara du som banar väg för en lösning, så att det kan bli lugnare framöver. Saker som handlar om en sund inställning till kost tar upp mycket av din tid, och du är intresserad av andras åsikter i frågan.

Veckans råd: Ta emot feedback.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kan få hjälp i början av veckan, då du kanske inte helt har bestämt vilken riktning du ska ta. Vid ett tillfälle under sommaren trodde du att du befann dig på rätt spår, men nu tvivlar du kanske igen. En av dina vänner, eller några kollegor, är villiga att ge dig en hjälpande hand och det bör du tacka ja till så att du kan hitta ro.

Veckans råd: Ta emot hjälp.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du är inte helt säker på om insatsen du gör lönar sig. Men om du verkligen önskar det, och har ett mål att styras mot, kan du uppnå några av de resultat du satt upp under denna vecka. Det är fokus på familj och boende under helgen, och det kan råda stor oenighet om vissa saker. Det lönar sig inte att försöka lösa detta – ingen kommer lyssna.

Veckans råd: Håll fast vid ditt mål.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du kan känna dig anspänd när en situation tätnar, och du kan hamna i diskussioner där du upplever oenighet. Det kan handla om några grundläggande frågor gällande livssyn där du har helt andra uppfattningar än din omgivning. Du menar själv att du har erfarenheter som du kan ha nytta av, men känner att det är svårt att få gehör just nu.

Veckans råd: Bevara tålamodet och lugnet.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!