instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
karriar

Fem tips och övningar för att öka din produktivitet

Av: Metro Mode

Många är vi som tycker att dagarna går både för snabbt och för långsamt på samma gång, en känsla som ofta är ett resultat av ineffektivt arbete. Vi listar fem olika modeller och övningar för att öka din produktivitet. 

Foto: Pexels

I den nedklottrade kalendern smälter veckans dagar samman i ett kaos av blyerts, bläck, stödord, klockslag och arbetsuppgifter. Barnen ska hämtas på dagis också, var det imorgon de hade stängt för planeringsdag? Den nya yogamattan ska väl användas en fyra gånger i veckan och hur var det nu med sopsorteringen ute på balkongen? En notis blinkar till på skärmen och du inser att du än en gång har missat tiden hos psykologen. 

Känner du igen dig? Du är inte ensam. Upplägget som många av oss dessutom kör med hemmakontor gör inte nödvändigtvis saken lättare. Hur ökar du då din produktivitet och effektivitet när du väl jobbar, så att du får tid över att vara ledig mellan varven också? Som tur är finns några olika modeller att pröva på, beroende på vad som funkar bäst för dig. Nedan listar vi fem olika sätt att ta itu med sega vardagar när man jobbar hur mycket som helst utan att få någonting gjort. 

Källa: MyDomaine

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår