Man

Träna som Tarzan – Alexander Skarsgård om hur han fick sin superkropp

tarzan
Foto. IMDb

Det har gått allt annat än dåligt för bröderna Skarsgård i Hollywood de senaste åren. Inte minst för den förstfödda Alexander som nu är hetare än någonsin med huvudrollen som Tarzan i nya filmen “Legenden of Tarzan”.

I veckan var det premiär för Alexander Skarsgårds senaste film ”Legenden om Tarzan” där han själv spelar huvudrollsinnehavaren, tillika superhunken, Tarzan. För att leva upp till sin roll som Tarzan har Skarsgård legat i hårdträning i fyra månader och det har verkligen gett resultat. Många har ifrågasatt hur Alex egentligen kunde få till en sådan stor och välbyggd kropp inför filminspelningen men svensken på allas läppar just nu ger ett svar;

– Jag hade uppenbarligen en väldigt bra tränare. Jag hade praktiskt taget honom och en nutritionist. Men jag har aldrig gjort något så här extremt. Jag var riktigt nervös innan och det var en stor utmaning eftersom jag visste inte hur min kropp skulle reagera på träningen och dieten”, säger Alexander i en exklusiv intervju med E!online.

Men visst har det funnits tillfällen då Skarsgård suttit i tårar på grund av det hårda tränings- och kostprogrammet. En dag fick han tillåtelse av tränaren att fuska med sin diet.

– Han bara sa ‘Alex, vi går på lunch’, och vi gick till en Italiensk restaurang i Notting Hill och satte oss och han bara beställ vad du vill’. Jag började att gråta, berättar Alex för tidningen och tillägger;

– Han bara ‘ta lite pasta’, och jag tog det och han bara ‘är du fortfarande hungrig?’, och jag bara “ja!” och han bara “ta pizza då, ta lite Tiramisu”. Det var mitt livs bästa måltid.


Filmen “Legenden om Tarzan” har svensk biopremiär den 13 juli.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!