Mode

10 bilder vi (helst) vill slippa på Instagram i sommar

10 bilder vi (helst) vill slippa på Instagram i sommar
10 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/06/pt-fia-instagram.jpg

Jordgubbar…De röda bären är förvisso bra för de ger (otroligt nog) oftast många likes men är vi inte lite trötta på att se dem i vårt flöde?

https://metromode.se/files/2015/06/pool-instagram.jpg

Fötter och ben vid poolkanten. Vad vill man egentligen förmedla? Om man tänker en vända till så ger en sån här bild inget tydligt budskap utöver att vi är just vid en pool men ändå lägger vi upp en sån här bild från varje semester.

https://metromode.se/files/2015/06/ellen-claesson-instagram.jpg

Rosé och Aperol spritz är två alkoholhaltiga drycker som fullkomligt tar över Instagram under sommarmånaderna. Det är ju sällan att någon avdankad billig bag-in-box får vara med i framkanten av bilden och glänsa.

https://metromode.se/files/2015/06/elina-malm-instagram.jpg

Små stilleben från flygplatser med morgonkaffet, passet, modemagasinet och märkesväskan i fokus. Snark…Motivet är lika trist som den långa kön för att checka in bagaget.

https://metromode.se/files/2015/06/linn-herbertsson.jpg

Och på tal om att flyga. Flygplansvingen toppar listan av menlösa uppdateringar. Med dessa vill vi oftast visa att vi är på väg någonstans. Bäst för alla vore om vi kunde hålla oss och istället ta en bild på något vettigare väl framme. Ska vi komma överens om det?

https://metromode.se/files/2015/06/hannah-sjostrom-instagram.jpg

Det är sommar och det är färggranna blommor överallt. Oftast ger blombilder inte så många likes men det ser ju trevligt ut i flödet, samt att vi faktiskt måste bryta av roséglasen, solnedgångarna och poolbilderna med något mer….ja, djupt?

https://metromode.se/files/2015/06/elina-malm-instagram-vader.jpg

Väderprognoser från semesterorterna. Det finns ju inte en kotte som intresserar sig för om du kommer ha fint väder på din semester (om de inte ska dit exakt samtidigt vill säga).

https://metromode.se/files/2015/06/hanna-mw-pa-instagram.jpg

Sommarstilleben är väldigt enkelt och ser oftast likadana ut bestående av; 1. solkräm, 2. solglasögon, 3. modemagasin, 4. bikini. Men är de så värst roliga? Njaaaaee.

https://metromode.se/files/2015/06/anine-bing-instagram.jpg

Quotes och käcka citat har omåttligt populärt för några år sedan men nu har vi nog läst varenda ett.

https://metromode.se/files/2015/06/emma-mattsson-instagram.jpg

Det regnar (igen) och då sitter vi alla inne och häckar framför vår bärbara dator och kollar på Netflix. Inte särskilt intressant för vår omgivning men ändå ökar antalet laptopbilder i våra flöden när regnet öser utanför.

Om du har Instagram har du garanterat skrollat igenom ditt flöde vid upprepande tillfällen och sett en och en annan jordgubbe, flygplansvinge och stillebenbilder med solkrämer, bikinis och pass. Och hur less du än kan bli på andras smått innehållslösa semesterbilder är du säkert inte den som är den när det bjuds på en fin solnedgång på Mallis. Metro Mode listar 10 bilder vi helst inte vill se på Instagram.
 
 
Av: Elina Malm
 
 
Läs även:
10 heta hunkar vi var kära i under 90-talet
10 pinsamma jobbsituationer alla har varit med om
Så vet du att du är en tvättäkta mode-instagrammare
11 ursäkter som alla kvinnor känner igen för att shoppa kläder med gott samvete
Kändisfrisören Antonio Axu om säsongens 4 trendigaste frisyrer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!