Nöje

7 bröllopstrender som kommer bli stora under 2019

Går du i bröllopstankar eller håller du redan på att planera ett bröllop till nästa år? Kanske har du redan spikat en hel del, men här är en lista på några trender inom bröllop som spås bli stora nästa år. Inspireras av dem eller strunta i dem helt, det är upp till dig.

brollopstrender-2019-brudklanning-trender-brollop-2019-Foto: Unsplash

Det senaste året har vi blivit bombarderade av vackra bröllop och fina brudklänningar. Vi säger bara Meghan Markle och nu senaste Petra Tungården! Bröllop som inspirerade oss till tusen, vill du ha ytterligare inspiration så ska du kika i bildspelet här nedan. Där listar vi sju olika trender som vi kommer se överallt 2019.

Källa: The Everygirl

Stilrent à la Meghan Markle

Stilrent à la Meghan Markle

En stor inspirationskälla för brudklänningarna just nu är såklart Meghan Markle. Vi kommer framöver att se drag av hennes båtringande och stilrena klänning men också av hennes klänning hon hade på festen med halterneck.

Foto: Getty images

Nästa bild
Detaljrikt

Detaljrikt

Förutom prinsessinfluenserna så kommer vi få se någonting helt annat och långt i från stilsäkert. En stor trend för nästa år är detaljer, paljetter, rosetter och även 3D-mönster och spets.

Foto: Getty images

Nästa bild
Byxdress istället för klänning

Byxdress istället för klänning

Brudklänning må fortfarande det flest bär på bröllopet men en outfit som växt i popularitet under åren är byxdressen. Gift dig i den, bär den på festen eller någon annan dag kring bröllopet.

Foto: Getty images

Nästa bild
Färgstark bukett

Färgstark bukett

Pasteller har dominerat i flera år men nu börjar vi se mer och mer färgstarka buketter. Blommorna går i klara och djupa färger som vinrött och orange. Det gröna fortsätter att vara en stor del av brudbuketten och blomdekorerna.

Foto: Unsplash/pexels

Nästa bild
Blommorna tar över

Blommorna tar över

När det kommer till blomdekoren så kommer vi se ännu mera blomsterväggar och på borden långa girlanger av blommor. Det har varit ett stort fokus på blommor tidigare, men nu blir de en ännu större del av dekorationerna.

Foto: Unsplash

Nästa bild
Starka färgteman

Starka färgteman

De starka färgerna syns även när det kommer till dekorationerna, vinrött, turkost och smaragdgrönt kommer var några av de stora trendfärgerna. Både när det kommer till dekorationerna, inbjudan och tärnklänningarna.

Foto: Unsplash/pexels

Nästa bild
Ut med lantligt in med industriellt

Ut med lantligt in med industriellt

Den senaste tiden har vi sett många romantiska bröllop i lador, men nu börjar vi se en nedåtgående trend. Vi har börjat tröttnat på det lantliga och går mer mot att ha unika miljöer och ännu mer rustikt. Så nu har vi börjat se en trend över att par väljer att gifta sig i industriella miljöer som gamla fabriker och kvarnar. Samma rustika känsla som i en lada, men mer modernt.

Foto: Unsplash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!