Nöje

Amber Heard hävdar att Johnny Depp knuffade Kate Moss nedför trappa

Amber Heard berättade under sitt förhör i rättegången mot Johnny Depp att hon under ett bråk 2015 fruktade att Depp skulle knuffa hennes syster nedför en trappa – vilket hon hävdar att han gjorde mot sitt ex Kate Moss på 90-talet.

Foto: Skärmdump Law & Crime

Under torsdagen vittnade Amber Heard i rättegången mot sin exmake Johnny Depp. Rättegången äger rum i i Virginia i USA och har pågått sedan mitten av april.

Stämmer Heard på 50 miljoner dollar

Bakgrunden till rättegången är att Depp vill rentvå sitt namn efter att Heard 2018 skrev en krönika i The Washington Post där hon sade sig ha varit ett offer för våld i nära relationer:

“För två år sedan blev jag en offentlig person som representerade våld i nära relationer, och jag fick känna på vår kulturs vrede mot kvinnor som pratar öppet om det”, skrev Heard bland annat.

Trots att Depps namn inte stod med i texten anser skådespelaren att hans rykte och karriär har tagit skada av den och stämmer därför Heard på 50 miljoner dollar för förtal – samtidigt som hon stämmer honom på 100 miljoner dollar.

“Tänkte genast på Kate Moss och trappor”

Under sitt vittnesmål berättade Heard om ett bråk med Depp som ägde rum i mars 2015. Under bråket kastade Heard en burk Red Bull mot Depps rygg och kallade honom för en “jävla fegis”, varpå han följde efter henne uppför en trappa.

Enligt Heard försökte hennes syster Whitney ingripa:

“Hon försökte få Johnny att sluta. Hennes rygg var vänd mot trappan, och Johnny gjorde ett utfall mot henne… jag tvekade inte, jag tänkte genast på Kate Moss och trappor.”

Hon fortsatte: “Jag slog honom, för första gången, i ansiktet. Och han knuffade inte min syster nedför trappan. Jag hade aldrig slagit honom innan dess.”

Heard berättade att Depp först såg chockad ut och sedan skrattade. Därefter försökte han attackera henne på nytt, men säkerhetspersonal ingrep.

“Hade varit hans slagpåse i flera år”

Den händelse som Heard refererade är något som hon vittnade om i rättegången mellan Depp och den brittiska tidningen The Sun 2020 efter att tidningen kallat skådespelaren för “hustrumisshandlare” – en rättegång som The Sun vann.

Heard berättade i sitt vittnesmål att Depp på 90-talet hade knuffat sin dåvarande flickvän, modellen Kate Moss, nedför en trappa:

“Han knuffade Kate Moss nedför en trappa. Jag har hört det från två personer, och det var färskt i mitt minne. Jag reagerade för att försvara min syster. I flera år hade jag varit Johnnys slagpåse men jag hade aldrig slagit honom. Det var första gången efter alla dessa år som jag slog tillbaka”, sa Heard då.

Läs även:

Rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard – läs alla artiklar

Amber Heards sjuksköterska vittnar om drogmissbruk och svartsjuka.

Johnny Depp om avskuren fingertopp och avföring i sängen – anklagar Amber Heard.

Elon Musk och James Franco kommer inte vittna i rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard.

Ireland Baldwin: Amber Heard är en fruktansvärd person.

Över 3 miljoner namnunderskrifter kräver att Amber Heard tas bort från Aquaman 2.

Källa: Independent

Foto: Skärmdump Law & Crime

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!