Nöje

Ireland Baldwin: Amber Heard är en fruktansvärd person

Alec Baldwins dotter, Ireland Baldwin, är en av de som har uttalat sig om rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard. “Amber Heard är en fruktansvärd person och jag hoppas att Johnny får tillbaka sitt goda rykte”, skriver Baldwin på Instagram.

Foto: Instagram @amberheard/@irelandirelandireland

Under torsdagen skrev Ireland Baldwin – Alec Baldwins dotter – i sin story på Instagram att Amber Heard är en “fruktansvärd person”. Storyn visade en skärmdump av en tweet som innehöll en bild från rättegången mellan Johnny Depp och hans exfru.

Foto: Instagram @irelandirelandireland

Stämmer Heard på 50 miljoner dollar

Heard anklagade Depp för misshandel i samband med parets skilsmässa 2016, och 2018 skrev hon en krönika i The Washington Post där hon påstod sig ha varit ett offer för våld i nära relationer. Trots att Depps namn inte nämns i texten anser skådespelaren att hans rykte och karriär har tagit skada och stämmer därför Heard på 50 miljoner dollar för förtal.

I tweeten som Baldwin tagit en skärmdump av lyssnar Depp på en inspelning där han och Heard diskuterar det faktum att hon slog honom. Heard hörs bland annat säga till Depp att han behöver “växa upp” och kallar honom en “bebis”.

Foto: Skärmdump

“En katastrof-människa”

I sin story skriver Ireland Baldwin bland annat att Heard är “manipulativ och kall”:

“Grejen är, jag känner kvinnor som är precis så här. De är manipulativa och kalla och de använder sin kvinnlighet för att spela offer och vända världen mot mannen, för vi lever i ett samhälle där det är coolt att säga att män är sämst och bla bla bla”, skrev Baldwin.

“Män kan också vara offer för våld och den här absoluta katastrof-människan Amber Heard är en fruktansvärd person och jag hoppas att Johnny får tillbaka sitt goda rykte och sitt liv. Och jag hoppas att han kommer vara med i typ 5 Pirates [of the Carribean]-filmer”, avslutade hon.

Läs även:

Amber Heards sjuksköterska vittnar om drogmissbruk och svartsjuka.

Johnny Depp om avskuren fingertopp och avföring i sängen – anklagar Amber Heard.

Elon Musk och James Franco kommer inte vittna i rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard.

Ireland Baldwin: Amber Heard är en fruktansvärd person.

Över 3 miljoner namnunderskrifter kräver att Amber Heard tas bort från Aquaman 2.

Källor: Page Six, Newsweek

Foto: Instagram @amberheard/@irelandirelandireland

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!