Nöje

Britney vs. Spears – se trailern för Netflix nya dokumentär om Britney Spears här

Nu släpper Netflix en trailer till en ny kommande dokumentär om Britney Spears. Britneys förmyndarskap som varit i blåsväder det senaste året undersöks och granskas i den nya dokumentären. Spana in trailern nedan!

Foto: Netflix

Exakt en vecka innan nästa förhör om Britney Spears förmyndarskap släpper Netflix en trailer för en kommande dokumentär om fallet.
Parallellt pågår den juridiska tvisten om förmyndarskapet. Britneys advokat har bifogat nya dokument till processen, som de menar talar för att pappa Jamie ska fråntas förmyndarskapet omedelbart. Detta ska tas upp i rätten dagen efter dokumentärens premiär.

Läs även: Efter Framing Britney – nu gör Netflix en ny dokumentär om Britney Spears.

Kampen för frihet

“Britney vs. Spears” släpps på Netflix den 28 september och kommer bland annat handla om stjärnans kamp för frihet och vilja att bli av med pappans förmyndarskap. I trailern hörs Britney i en ljudinspelning från sitt vittnesmål den 23 juni i år där hon berättar för domaren hur illa hon påverkats av situationen, bland annat med orden “I just want my life back.”

Fokuserar på förmyndarskap

Fadern, Jamie Spears, har anklagats för att missbruka positionen som förmyndare, ett upplägg han har kunnat tjäna stora summor pengar på. Den nya dokumentären är regisserad av Erin Lee Carr som har jobbat med den i över ett års tid. Dokumentären kommer fokusera på förmynderskapet och pappans roll, men också behandla frågan i stort om problemen med förmyndarskap och rättssystemet i allmänhet.

Britney rasar mot ny dokumentär

Page Six uppger att källor menar att detta är en ytterligare icke-auktoriserad dokumentär som är gjord utan Britneys medgivande eller medverkan.

Läs mer:

Britney Spears har förlovat sig – visar upp förlovningsringen i ny video.

Fansens teori: Britney Spears hemligt gift och skild med tidigare fästmannen under förmyndarskapet.

Britneys pappa ger upp förmyndarskapet.

Domaren har nekat till Britneys önskan om att byta förmyndare.

5 chockerande vittnesmål från Britney Spears.

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!