Nöje

Där och då vill svenskarna helst onanera

Gymmet, arbetsplatsen, sängen eller badrummet. Var och när föredrar egentligen svenskarna att onanera någonstans? Majoriteten föredrar att onanera när de är ensamma hemma i sängen. Dock visar undersökningen att svenskarnas onanivanor skiljer sig städerna emellan. En av fem i Malmö gör det som en paus i vardagen medan stockholmarna hellre onanerar i badrummet.

Foto: Pexels

Kvällen kan verka som det självklara valet när det kommer tidpunkt för onani. Vilket det även visar sig vara för många av svenskarna. Dock visar undersökningen att i Malmö är det vanligast att onanera för att få en paus under dagen. Det svarar var femte malmöbo. Något som skiljer sig markant från Stockholms tolv procent. I huvudstaden föredrar man hellre den klassiska kvällstiden.

Hur och när man onanerar varierar från person till person. Enligt Onanirapporten är det vanligast att syssla med självnjutning när man är ensam hemma. Göteborgarna drar sig dock inte från att onanera tillsammans med sin partner. Hela 18 procent svarar att det vanligtvis onanerar med sin partner något som skiljer sig från Stockholms elva procent.

– Sängen, ett klassiskt val och kanske den plats som flest associerar till sex och onani. Vi på Lelo tycker dock alltid att det är roligt när vi får höra att folk utforskar nya platser och sätt. Ett outforskat område för många är att onanera tillsammans med sin partner. Det är ett utmärkt sätt att lära känna både sin egen kropp och sin partners och det kan göra underverk för relationen. Det finns även flera roliga leksaker som är utformade för att använda tillsammans med någon som kan göra upplevelsen lite extra rolig för båda, säger Elvira Eriksson som är Marknads- och kommunikationschef för Lelo.

Topp 5: Här onanerar svenskarna helst

  1. I sängen 59%
  2. I badrummet 25%
  3. I badet/duschen 20%
  4. I vardagsrummet 11%
  5. Framför TV/dator 11%

Läs även:

Satisfyer släpper adventskalender – perfekt för både par och singlar!

Vibratorns spännande historia!

Så mycket onanerar svenska män och kvinnor.

Onanera mera! 11 härliga sexleksaker för henne.

14 enkla knep för att få fart på sexlivet.

11 tips för en bättre orgasm.

10 frågor om sex som alla undrar – men som ingen vågar fråga.

Orgasm-glow – orgasmens funktioner som får din hy att nå klimax.

Foto: Pexels /Lelo

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!