instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Hållbara och klimatsmarta julklappar att ge till någon du tycker om

Av:

Vi blir mer och mer miljömedvetna men något som dock inte är helt i linje med miljötänk och klimatsmarthet är julens alla klappar. Det bästa vore ju såklart att strunta i dem, men vill du ändå köpa några julklappar till någon du tycker om ska du satsa på hållbarhet. Vi tipsar om klapparna som både är roliga att få och också bättre för miljön (win-win)

Foto: Unsplash

Många stora företag satsar på hållbarhet, så det är faktiskt inte svårt att göra mer medvetna val. Filippa K, Lindex och Cubus är några modeföretag som jobbar för hållbara och ekologiska materialval. Är du däremot ute efter inredning kan du vända dig till Granit som jobbar för att använda återvunna material. De flesta stora kedjorna har egna miljömärkningar som du kan leta efter. Annars så finns det ett ställe där du kan hitta mängder med klimatsmarta klappar – internet. Har du ingen lust att leta på egen hand så har vi valt ut 16 produkter som blir perfekta julklappar. Vill du ha mer tips på hur du kan göra din jul mer hållbar så kan du läsa vår intervju med Alejandra Cerda.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår