Perfekt till helgen! Så bakar du Ida Wargs glutenfria bananbröd

Publicerad den 29 januari 2021 av Metro Mode

Här bjuder vi på Ida Wargs recept på ett magiskt gott glutenfritt bananbröd som är jättenkelt att göra. Genom att tillsätta lite mer agave och exempelvis chokladknappar så får du istället ett lite sötare fikabröd!

Är du sugen på att lyxa till det på frukosten i helgen? Då är ett bananbröd helt perfekt! Så här gör du för att få ett slutresultat som är riktigt saftigt, och så gott!

Läs även:

Foodjunkies 4 goda och enkla recept med kål.

Så bakar du Foodjunkies saftiga och goda bananbröd (det är så enkelt!)

Foodjunkies minipannkakor gjorda på zucchini.

Foodjunkies kantarelltoast – världens godaste toast.

Foodjunkies goda asiatiska wok.

Foodjunkies zucchinisallad med jordnötter, chili och gurkmeja.

Mer från Metro Mode

  1. Sydney Sweeney bekräftar uppbrottet med Jonathan Davino

  2. Panten höjs på glasflaskor – här är allt du behöver veta

  3. Morden i Sandhamn återvänder med jubileumssäsong

  4. Familjedrama vid altaret: Victoria Beckham anklagas för att ha stulit Brooklyn och Nicolas första dans

  5. Skilsmässan mellan Cardi B och Offset eskalerar – underhåll och hårda ord

  6. Mamma Mia 3: Sabrina Carpenter kan få roll i nya filmen

  7. Taylor Swift återtar kontrollen över sin musik: En seger för artistens rättigheter