Nöje

Isabella Löwengrip kan sälja del av bolag till internationell jätte – för 100 miljoner

Breakit skriver att Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius anlitat investmentbanken Carnegie för att få in en ny delägare i bolaget Löwengrip Care and Color som de båda grundat tillsammans. Parterna sitter just nu i förhandling som förväntas vara klar inom “de närmsta veckorna”. 

Att driva företag, och göra dem lönsamma är vardagsmat för Isabella som blivit känd för sitt nästan omänskliga driv. Och det går snabbt i svängarna för Sveriges bloggdrottning när det kommer till tillväxt. Företaget har under de senaste åren slagit igenom både i Sverige och internationellt och i år väntas omsättningen öka med nästan 60 % – till 55 miljoner kronor skriver Breakit.

Grundarna, Isabella och Pingis har skyhöga mål och vill inom fem år att företaget ska omsätta över en miljard kronor(!) Ungefär här kommer den tredje delägarens roll in in i bilden. Tjejerna behöver nämligen hjälp på traven för att nå det höga målet.

Hur stor del av bolagets aktier som erbjuds har Isabella inte kommenterat men det ska handla om en affär i 100-miljonersklassen.

Till Breakit säger Isabella att hon hoppas vara i land med affären inom de närmsta veckorna. “Vi har dialog med ett stort internationellt bolag, det vore roligt om det går igenom. Men om inte så fortsätter vi bygga organiskt. Vårt bolag är väldigt välmående och har gått med vinst sedan år ett”.

Här kan du läsa en exklusiv intervju med Isabella och Pingis inför boksläppet av deras nya bok #Aktiedrottning >> 

Källa: Breakit
Foto: Isabellalowengrip.se

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!