Trots att choklad smälter lika fort som glass i denna värmen kan vi inte låta bli att jubla över Marabous nyhet som släpps idag – en chokladkaka med crisp!
Produktbild: Marabou, Foto: Sean O/Unsplash
Marabou har gjort ett riktigt smart drag. De har tagit sin omåttligt populära stycksak Crisp och gjort den till en chokladkaka med namnet Marabou Crisp! Chokladen är fullproppad med toffee och krispiga rispuffar – en kombination som ju inte kan bli annat än god. Marabous varumärkeschef, Niklas Larsson, tror att detta är något som kommer att gå hem hos alla som älskar choklad.
– CRISP! lanserades som stycksak under 2016 och tidigare i år lanserade vi även CRISP! Bites. Sedan dess har den varit mycket omtyckt och blev därför det självklara valet att utgå från när vi experimenterade fram nästa smakkombination för vår nya chokladkaka. Vi tror att detta är något för alla chokladälskare, säger Niklas Larsson.
Vi blir riktigt sugna på att testa chokladkakan, men den bör nog få bli lite kall i kylen först.
Källa: Veckorevyn