Nöje

Pernilla Wahlgren berättar om tuffa tiden i livet – “höll på att bli bitter”

I december gifte sig Pernilla Wahlgren med kärleken Christian Bauer, och vi har på sociala medier kunnat följa den blomstrande kärleken som vuxit fram de senaste åren. Men alla perioder i Pernillas liv har inte varit lika fulla av kärlekens fågelkvitter. I podcasten “Wahlgren & Wistam” berättar hon om den tuffa perioden då hon hade svårt att se lyckliga par på teve.

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Pernilla Wahlgren har tillsammans med Sofia Wistam podcasten “Wahlgren & Wistam” där de båda pratar öppet och ärligt om sina livspussel och funderingar kring livets stora och små frågor. I det senaste avsnittet får en frågestund på Bianca Ingrossos instagram Pernilla att fundera över hur hon själv hanterat uppbrott tidigare i livet och vilka svårigheter det har inneburit.

Klarade inte av att se lyckliga par

Pernilla erkänner i avsnittet att uppbrott alltid har varit en svag punkt hos henne. “Det har verkligen varit min akilleshäl i livet”, säger hon och berättar ärligt om hur svårt det var att komma över tidigare stora kärlekar. Hon berättar också att hon i dessa perioder tyckte att det var svårt att se kära och lyckliga par. “När jag var som ledsnast, höll jag på att bli bitter när jag såg kära par och kärleksscener på teve. Jag klarade inte av att se lyckliga par och lyckliga familjer”, berättar hon i podden.

Läs även:

Oliver Ingrosso om graviditeten – “Hon ringde panikslagen”

Oliver Ingrosso om första mötet med Zoe-Fay Brown: “Verkade psykopatisk”

Fick sig en tankeställare

Denna insikten ledde dock till att hon fick sig en rejäl tankeställare. “Det kände jag, att jag vill inte vara en sån person, jag vill inte vara en bitter person som går runt och är avundsjuk på andra som lever det liv som jag inte har just nu”, säger hon. Det fick henne att landa i beslutet att istället ta tag i både sig själv och livet, något som i sin tur ledde till att hon lärde sig älska sig själv.

Träffade kärleken på nytt

Pernilla menar också att den utveckligen var viktig för henne, innan hon träffade nästa kärlek, nämligen nuvarande maken Christian Bauer. “Han blev inte nyckeln till lycka för mig. Det var inte så att min ensamhet var fruktansvärd och så träffade jag Christian och då blev jag hel, utan jag var redan hel innan. Och det tror jag är jätteviktigt”, konstaterar hon. Något som även Sofia Wistam håller med om.

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Bra relationer med exen

Trots de tuffa perioderna tidigare i livet har Pernilla dock en bra relation till sina ex idag. Nyligen var hon, tillsammans med sina barn och ex-maken Emilio Ingrosso hemma hos Benjamin Ingrosso för att umgås med barnbarnet Kali. I podcasten säger hon att hon har en bra relation till båda sina ex. “Det finns no hard feelings längre även om jag kanske inte tycker att de har betett sig rätt. Men jag går inte runt och är arg eller ledsen längre, det är så jäkla härligt”, säger hon.

Läs även:

Zoe-Fay Brown avslöjar hur hon och Oliver Ingrosso träffades!

Benjamin Ingrosso har flyttat in i sin nya lägenhet!

Oliver Ingrosso förklarar varför han inte vill gifta sig!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!