Lyxa till det med festliga sommardrinkar till kalaset. En bubblig, rosafärgad och svalkande drink gör festen eller altanhänget lite extra härligt. Vi tipsar om 6 drinkar som definitivt sätter lite extra guldkant.
Se våra 6 bubbliga recept nedan!
Lyxa till det med festliga sommardrinkar till kalaset. En bubblig, rosafärgad och svalkande drink gör festen eller altanhänget lite extra härligt. Vi tipsar om 6 drinkar som definitivt sätter lite extra guldkant.
Se våra 6 bubbliga recept nedan!
Du behöver:
Hallonsorbet
Roséchampagne
Färska hallon.
Gör så här:
Lägg en skopa hallonsorbet i valfritt champagneglas.
Fyll upp med roséchampagne och garnera med färska hallon.
Servera!
Recept & foto: thecookierookie.com
Du behöver:
Roséchampagne
Fläderlikör
Sockervadd, i receptet används sockervadd med jordgubbssmak.
Gör så här:
Lägg ner lite sockervadd i varje glas, addera en skvätt fläderlikör och toppa upp med champagne. Mums!
Recept & foto: www.laurenconrad.com
Du behöver:
30 g Hallon
6 droppar Rosenvatten
1/2 tsk Citronjuice
8 cl Vodka
Is
Roséchampagne
Gör så här:
Häll ner vodka, citronsaft och rosenvatten i en shaker fylld med is. Tillsätt hallonen och rör om. Sätt på locket och skaka ordentligt, sila ner glasen! Klart!
Recept & foto: www.aberdeenskitchen.com
Du behöver:
1 flaska Roséchampagne
1 dl Björnbär, samt några extra för dekoration.
1 dl Socker
1 dl Vatten
4 kvistar timjan för dekoration
Gör så här:
Lägg ner björnbär, socker och vatten i en kastrull, låt koka upp och sedan sjuda i cirka 10 minuter. Ställ åt sidan och låt svalna.
Lägg ner 2 msk av sockerlagen i botten av varje glas, fyll upp med champagne och dekorera med timjankvistar och björnbär.
Recept & foto: www.jacquelynclark.com
Du behöver:
4,5 cl Rosa gin
1,5 cl Citronjuice
1,5 cl Sockerlag
10 cl Roséchampagne
Is
Gör så här:
Lägg is, gin, citronsaft och sockerlag i en shaker och skaka. Sila ner i ett glas och fyll upp med roséchampagne.
Recept & foto: www.thefeedfeed.com
Du behöver:
Roséchampagne
Jordgubbspuré
Ätbart glitter
Gör så här:
Blöt glasets kant med en bit papper.
Häll ut glittret på en tallrik, vänd glaset upp och ned så glittret fastnar på kanten.
Lägg en klick jordgubbspure i botten på glaset, toppa upp med champagne och dekorera med lite extra glitter på toppen!
Recept & foto: www.laurenconrad.com