Acne Studios nya solskydd

Idag släpper Acne Studios en efterlängtad solglasögonkollektion fylld på sju olika modeller med fokus på färg och form. Solglasögonen som redan syntes under märkets SS15 visning i höstas i Paris kommer att finnas till försäljning i 27 olika butiker världen från och med idag i bland annat Paris, Los Angeles och Tokyo samt online på acnestudios.com.
 
– Vi har alltid skapat glasögon men aldrig tidigare i en hel kollektion. Jag ville införa nya stilar och förfina våra tidigare konstruktioner för att skapa Acne Studios Eyewear. Till den här första kollektion har jag inspirerats av mina förebilder inom musik och använt de som referens – men det är helt upp till kunden att gissa vem, säger Jonny Johansson, Creative Director, i ett pressmedelande om kollektionen.
 

spitfire-large-gold-gold-1

frame-black-green-1

frame-make-up-silver-1

frame-tortoise-light-brown-1

library-black-green-1

library-make-up-silver-1

library-tortoise-light-brown-1

spitfire-small-black-black-1

spitfire-small-gold-gold-1

spitfire-small-palladium-green-1

spitfire-small-palladium-silver-1

spitfire-small-gold-yellow-1

mustang-pink-transp-pink-1

mustang-pink-transp-brown-1

mustang-black-black-1

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!