Nöje

Jon Olsson: Så träffades jag och Annette Haga

Skidåkaren och entreprenören Jon Olsson släppte nyligen en podcast vlog där han berättade om hur han hittat kärleken på nytt i influencern Annette Haga. Enligt honom började allt med ett DM, men det råder olika uppfattningar om vem som tog det första steget i relationen…

Foto: Instagram @nettenestea

Entreprenören Jon Olsson hittade kärleken på nytt förra året när Influencern Annette Haga började följa honom på Instagram. Nyligen släppte han en podcast vlog där han berättade om hur relationen vuxit fram. “Jag trodde att hon tog första steget och hon trodde att jag gjorde det”, berättar han och skrattar.

Blev ifrågasatta av Anettes mamma

Det hela började med att Jon Olsson råkat likea en bild av Annette på Instagram, något som ledde till att hon började följa honom. När han sedan skrev ett meddelande till henne fortsatte de skriva, och så småningom bjöd Jon ut Annette på en dejt.

“Vi började dejta, och första gången vi träffade hennes mamma frågade hon vad vi hade för plan. Hur ska ni lösa det här?” berättar Jon och tillägger att han uppskattade att hon var så rak. Anledningen till att Annettes mamma ifrågasatte relationen var på grund av det faktum att Jon och Annette bor i olika länder där de båda två har ex-partners och barn.

Men Jons svar var enkelt: “Jag älskar att köra bil”, berättar han och tillägger att de har fått logistiken att fungera på ett sätt som har gett dem otroligt mycket tid tillsammans. Däremot kommer det att bli något svårare när skolorna börjar nu efter sommaren. “Vi kanske inte kommer kunna ses varje dag”, säger han i podden.

Förlovade sig nyligen

Nyligen visade paret upp sin kärlek på Instagram och meddelade att de tagit nästa steg och förlovat sig. I vackra bilder från Maldiverna visar Annette upp den glittrande förlovningsringen på en undervattensrestaurang. “Långdistans, två olika länder, två barn var…Det verkade inte som den bästa idén först. Men det visade sig vara den bästa idén någonsin”, skriver Annette i ett inlägg på sin Instagram.

Läs även:

Jon Olsson förlovad med Annette Haga!

Janni Delérs uppdatering: “Krossar mitt hjärta varje dag”

Jon Olsson visar upp nya flickvännen – influencern Annette Haga!

Janni Delér om inbrottet som fick henne att lämna Marbella: “Kände mig inte trygg”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!