Home

Bianca Ingrossos lägenhet i Palma “förhoppningsvis klar i höst”

I flera år har Bianca Ingrosso gått och väntat på att hennes lägenhet på Mallorca ska bli inflyttningsklar – och nu verkar drömboendet vara närmare än någonsin!

Foto: Instagram @biancaingrosso

2021 avslöjade Bianca Ingrosso för sina följare att hon hade köpt sin “drömlägenhet på Mallorca”. Som många vet har tv-personligheten sedan dess tålmodigt väntat på att bostaden ska bli inflyttningsklar – och nu verkar det som om lägenheten faktiskt börjar bli färdig.

Kan bli klar i september

I sin senaste vlogg berättar Ingrosso att hennes lägenhet på Mallorca kan vara klar väldigt snart:

“Lägenheten i Palma blir förhoppningsvis klar i höst. De säger att den skall bli klar i slutet av september”, säger hon i videon.

Foto: YouTube

Bianca berättar vidare att lägenheten inte blir riktigt så stor som hon hade trott – istället för de förväntade 130 kvadratmeterna är den 99 kvadratmeter.

“Jag trodde ju att den skulle vara mycket större”, säger hon.

Foto: YouTube

Caia-grundar förklarar att hon varit på Mallorca i sommar och besökt platsen för sin framtida bostad, som kommer ge henne tillgång till en gedigen spaavdelning.

“Den är helt otrolig”, säger hon. “Där nere har jag alltså fyra olika isbad. Jag har både hamam – det är en sådan turkisk badbastu – nere i spaet. Och sedan har jag infraröd bastu och en 44 meter lång pool. Och som sagt fyra stycken. Den är helt sinnessjuk, det är därför det är ett sådant uppskattat renoveringsobjekt i Mallorca.”

Foto: YouTube

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!