Nöje

Isabel Adrian om första mötet med Steve Angello: “Jag tappade det”

Som många vet fann Isabel Adrian sitt livs kärlek i DJ:n och Swedish House Mafia-medgrundaren Steve Angello för två decennier sedan. Det som många kanske inte vet är exakt hur det gick till när de träffades – något som Isabel berättar om i podcasten In bed with Emilia.

Foto: Instagram @isabeladrian

Med tanke på Isabel Adrian och Steve Angellos långa förhållande skulle man kunna tro att de visste att de var som gjorda för varandra från första stund. Men för Isabel – känd från bland annat Svenska Hollywoodfruar – var det knappast kärlek vid första ögonkastet, det framkommer i det senaste avsnittet av Emilia de Porets podcast In bed with Emilia.

“Jag blev genuint irriterad”

Det var tidigt 2000-tal. Isabel hade precis fått sitt genombrott i Expedition Robinson och flyttat till Stockholm, och eftersom hon var nybakad realityprofil duggade inbjudningarna till diverse kändisfester tätt.

Det var på en av dessa fester som Isabel för första gången stötte på Steve, som var DJ på festen tillsammans med sin parhäst Sebastian Ingrosso.

“Jag var där med en tjejkompis som var sångerska och höll på att släppa en singel, hon var väldigt musikintresserad”, berättar Isabel. “Vi stod och dansade där på dansgolvet och sen sa hon: ‘Men gud, de som spelar är jätteduktiga producenter!'”

Isabel var mindre imponerad än sin kompis:

“Jag bara: ‘Okej’. Jag tänkte ju lika mycket på det som att jag hade kul på festen.”

När vännen inte vågade gå fram och hälsa på duon bestämde Isabel sig för att göra det åt henne. Hon såg sin chans när killarna spelade något som hon gillade, så hon frågade vad det var för låt.

“[Steve] bara: hämta penna och papper så kan jag skriva ner det. Det är jag, för övrigt”, säger hon.

Den blivande makens attityd föll inte Isabel på läppen. Hon gick tillbaka till sin kompis och sa att killen var “så dryg”.

“Jag tappade det liksom. Jag blev genuint irriterad”, minns hon.

När Isabel inte kom tillbaka tog Steve saken i egna händer och bjöd med Isabel på efterfest – något som hon inte var intresserad av. Däremot gick hon med på att skjutsa sin kompis till festen:

“Jag tänker: ‘Jag släpper av henne och så backar jag ut'”, säger hon. “Jag var ju inte intresserad av honom.”

“Fanns inga röda flaggor”

Sagt och gjort: Isabel körde sin kompis till festen, sedan ursäktade hon sig och stack hem. Det hade kunnat vara slutet på hennes och Steves kärlekshistoria – om han inte hade sms:at henne följande dag.

De började prata på telefon flera gånger om dagen, allt under tiden som Steve turnerade. För Isabel var detta något nytt:

“Jag var inte van vid att man bara ringer och pratar, alltså med en kille. Vi kunde prata i flera timmar.”

Efter någon månad bjöd Steve med Isabel till Spanien – ett förslag hon var kluven till:

“Jag kände att jag kunde lita på honom men jag visste inte om jag kunde åka utomlands med honom. Jag tvekade fram och tillbaka.”

Till sist landade Isabel i att hon kunde lita på Steve, och tackade ja till att träffa honom i Marbella.

“Innerst inne kände jag mig jättetrygg”, säger hon. “Min magkänsla sa: ‘Du kan vara hur nervös du vill, det kommer vara okej’. Det fanns ju inga ‘red flags’ över huvud taget. Förutom möjligtvis andra människors åsikter, men de kunde jag inte bry mig mindre om.”

Med facit i hand kan vi konstatera att Isabels magkänsla hade rätt. Idag har hon och Steve varit tillsammans i 20 år (och gifta i över tio) och har två barn.

Foto: Instagram @isabeladrian

Hur har de då lyckats hålla ihop i alla dessa år? För Isabel är svaret enkelt:

“Man måste se och lita på den andra personen. Det var inte förrän jag lämnade osäkerheten som jag kände mig totalt säker i min relation”, säger hon. “Det enda du kan göra är att jobba på dig själv och din relation varje dag […] det är inte förrän du släpper [osäkerheten] och litar som du verkligen kan ge dig hän i en relation.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!