Nöje

“Love is Blind”-Emilia har funnit kärleken

Emilia Holmqvist blev snabbt en tittarfavorit när hon deltog i den första säsongen av Love is Blind Sverige. Nu berättar hon om sin nya kärlek för Aftonbladet.

Foto: Netflix

Den första säsongen av Love is Blind Sverige blev en riktig tittarsuccé med 1,1 miljoner visningar under första veckan. Ett av de par som engagerade tittarna var Emilia Holmqvist och Lucas Gustavsson, som stötte på flera utmaningar i sin relation.

“Kände att jag var kär”

På bröllopsdagen blev det som bekant ett “ja” från Emilia, och ett “nej” från Lucas. Under återföreningen berättade det före detta paret att de hade fortsatt att dejta i ungefär två veckor efter bröllopet, men att de därefter gått skilda vägar.

Tidigare i år avslöjade Lucas att han hade träffat en ny partner. Nu visar det sig att även Emilia har hittat kärleken: för Aftonbladet berättar realityprofilen att hennes nya kärlek, Jonas, kontaktade henne på Instagram efter sändningen av Love is Blind – återträffen. De hade sedan kontakt under några månader innan de träffades i Göteborg i maj.

“Jag har ju dejtat seriöst ganska mycket under våren och levt livet, men inte känt att jag blivit riktigt kär. Men när jag träffade Jonas kände jag ’Fan vilket kille, det här behöver jag utforska’, berättar Emilia för tidningen.

Foto: Instagram @emiliahomlqvist
Foto: Instagram @emiliahomlqvist

Hon fortsätter: “Sedan har vi umgåtts och lärt känna varandra och mitt i allt så kände jag bara att jag var kär. Det var en väldigt mysig och pirrig känsla.”

Att paret bor i olika städer är inget problem, enligt Emilia:

“Jag har testat på att bo i Göteborg under sommaren och då kände jag att jag är öppen för att flytta från Stockholm.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!