instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
halsa

Förkyld? Här är 6 råvaror som lindrar besvären

Av: Metro Mode

Man ska inte underskatta huskurernas betydelse när det kommer till förkylningar. Vi listar några väl beprövade råvaror så att du kan förbereda dig väl inför höstens snuviga näsor.

Foto: Unsplash

Förkylning är en infektion vi får i näsa, hals eller svalg och den orsakas i de allra flesta fall av virus. Det smittar mycket lätt och i dessa dagar är det, som vi alla vet, extra viktigt att vara uppmärksam vid förkylningssymtom. Vi drabbas alla av förkylningar då och då, framförallt på hösten och våren. I de flesta fall går förkylningar över av sig själva men med hjälp av vissa huskurer kan du lindra symtomen.

Viktigt med vila och lagom mycket rörelse

Det är viktigt att vila under en förkylning, men det kan vara bra att röra på sig hemma. Ta det lugnt, men försök att pyssla med något. Du ska däremot inte idrotta eller motionera med en förkylningsinfektion i kroppen. Det finns några livsmedel du kan beställa hem för att lindra symtomen och påskynda tillfrisknaden, iallafall om man ska tro på huskurer. Det skadar inte att testa!

Läs även:

Boosta ditt immunförsvar – 8 saker du bör äta för att inte bli sjuk.

Huskur mot förkylning: Fläderbär stärker ditt immunförsvar.

Så undviker du förkylning i höst – 5 knep som funkar.

Värj dig mot förkylningar med dessa grymma hälsoshots!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår