Horoskop

Horoskop vecka 1 – läs om din vecka här

Tvillingarna bör samla ihop lösa trådar och jungfrun kan se fram emot helgen.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Det känns naturligt att lägga årets första dagar på att ta tag i uppgifter du inte hann före nyår, så att du sedan är redo för en ny säsong. Detta bör helst göras innan fredag, då nya uppgifter dyker upp och kräver något utöver det vanliga. Sättet du hanterar dem på måste vara genomtänkt under den tid som kommer.

Veckans råd: Låt dig inte frestas av enkla lösningar.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Dåligt samvete präglar veckans första dagar och därför krävs det lite extra av dig för att du ska delta i något socialt under årets första vecka. Du behöver få upp humöret så att du inte drar ner omgivningen. Redan under tisdagen hittar du balansen och du ser mycket ljusare på resten av veckan. Under onsdagen märker du att någon vill dig väl.

Veckans råd: Andas med magen under måndagen.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det kan vara utmanande att komma igång efter jul och nyår men du märker av en vändpunkt i din energi under veckans gång. Det leder till en känsla av optimism och motståndskraft. Många lösa trådar behöver samlas och nu känner du att saker och ting börjar röra sig, det är framförallt i mitten av veckan du lägger märke till positiva förändringar.

Veckans råd: Samla lösa trådar.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Din uppmärksamhet riktas mot dina samarbetspartners, och även om det kan verka som att du själv kan bestämma tempot, känner du kanske att du blir pressad från flera håll. En vän behöver stöd tidigt under veckan, något du prioriterar – mest för att fokusera på något annat än din egen situation. Humöret blir betydligt bättre under helgen.

Veckans råd: Hjälp en vän.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du fokuserar på ditt välmående och din fysiska form. Det kan vara en god grund till att börja träna efter semestern. Du kan ha svårt för att komma igång, och skjuter upp saker hela tiden. Men plötsligt får du energi och då blir du sugen på resultat. De kommer att komma, så länge du har bestämt dig.

Veckans råd: Överväg att börja träna.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Mycket behöver ordnas och fixas efter jul och nyår, och du kan glädjas över att energin som saknats innan jul börjar komma tillbaka. Familj och bostad är områden där du lägger ditt fokus och du börjar nu känna av att saker och ting rör sig framåt. Under mitten av veckan märker du att humöret stiger.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Det är klokt att väga dina ord under årets första dag, Du kan lätt råka trampa någon på tårna, och det vill du inte. Men av någon anledning är du grinig och det har du svårt att dölja. Humöret blir bättre under veckan och optimismen återvänder. Du kommer snabbt tillbaka till en välfungerande kommunikation.

Veckans råd: Tänk innan du pratar.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det kan finnas frågor av ekonomisk karaktär som måste avslutas, saker som har med förra årets utgifter att göra. Redan i mitten av veckan får du nya uppgifter som behöver hanteras, och de kan handla om helt andra saker. Under de kommande sex veckorna bör du arbeta målinriktat och det gäller även sättet du kommunicerar på.

Veckans råd: Var klar och tydlig.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du känner att energin börjar återgå till det normala och du är redo att slänga dig över nya utmaningar. Det kan dock vara klokt att vänta lite med nya projekt, innan du vet vad du letar efter. Det kan finnas några hinder som måste hanteras, och det kan du få hjälp med, men det blir först i början av våren.

Veckans råd: Vänta med nya projekt.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du bör skämma bort dig själv under årets första dagar, även om du kanske inte känner att du har förtjänat det. Under veckans gång tar du tag i det du släppte före julen, och du kan nu se en tydligare väg framåt, även om det inte innebär att du är helt befriad från tvivel. Det kan kännas som två steg framåt och ett tillbaka, men det är som det ska vara.

Veckans råd: Skäm bort dig själv.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det är viktigt att du plockar upp kontakten med dina vänner, någon du kanske har sårat. När detta är löst kan du komma igång med det nya året. Du har kanske gjort upp planer för din ekonomi, men du behöver hela tiden revidera dina strategier. Större ändringar kan ske under våren, så det är klokt att hålla ett öga på det ekonomiska just nu.

Veckans råd: Ha kontroll över dina pengar.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det finns anledning att vara optimistisk. Flera saker börjar röra sig i rätt riktning och det känns som en befrielse efter en lång period med mycket stillastående. Flera saker ser ljusare ut under årets första dagar, något som får dig att planera saker du knappt vågat drömma om. Det nya året bådar gott för dina önskemål om att vara självständig och oberoende.

Veckans råd: Gör upp planer.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!