Horoskop

Horoskop vecka 51 – läs om din vecka här

Kräftan bör följa förnuftet och lejonet bör komma ihåg att ta pauser.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Om du känner dig sugen finns det möjligheter till en resa. Kanske önskar du fira julen någon annanstans, eller kanske vill du göra något annorlunda än du brukar under högtiden. Oavsett finns ett behov av att vidga horisonten och det kan göras på flera sätt. Konst och kultur är det du prioriterar just nu.

Veckans råd: Undersök möjliga resmål.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du har mycket att göra, framförallt när det gäller nära relationer. Du försöker vara flexibel men det går inte helt som planerat. Det kan ske ändringar i dina julplaner mitt i veckan, något som kan leda till stress. Kanske är det egentligen bara en fördel för alla parter att det öppnas en möjlighet att göra något utöver det vanliga.

Veckans råd: Se över dina julplaner.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har en del trådar som ska samlas ihop under veckan. Men du har kontroll, även om det funnits en oro över att hinna allt. Därför bör du inte lova mer än du kan hålla, om du blir ombedd att ta på dig fler uppgifter inför julen. Det har du inte krafter till. Under lördagen ändras ditt humör och du ser fram till julen.

Veckans råd: Lova inte mer än du kan hålla.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du tvivlar på om du ska hinna alla praktiska uppgifter som har med julen att göra. Du märker av en markant förändring i stämningen innan jul, och du måste förhålla dig nyktert till personer som står dig nära. Du låter förnuftet bestämma vad som är bäst att göra i en bestämd situation, något som är ett smart beslut, och som låter dig njuta av ledigheten i lugn och ro.

Veckans råd: Låt förnuftet styra.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Även om du har hektiska dagar inför jul vill du kunna styra över din tid och också lägga tid på dina fritidsintressen. Humöret ändras strax före jul och du inser att du saknar kontroll över något som handlar om julbestyren. När julafton närmar sig har du säkert fått gjort det du skulle och du kan luta dig tillbaka och låta julfriden sänka sig.

Veckans råd: Kom ihåg att ta pauser.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Om du har varit förutseende och ordnat med det praktiska, kan du luta dig tillbaka och njuta av julen. Då du är väldigt plikttrogen har du antagligen gjort flera inköp i god tid. Om du inte har förberett dig inför högtiden har du möjlighet att återanvända saker du har. Du kommer på att du faktiskt klarar att njuta av allt ändå.

Veckans råd: Andas med magen.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du har varit noga med dina inköp som gäller julen, men precis före julafton får du plötsligt en summa pengar som dyker upp ur det blå. Detta är en överraskning som du bör använda dig av. Det är med stor sannolikhet pengar som du av någon anledning haft över. När julafton kommer, kan du slappna av och njuta av kvällen.

Veckans råd: Fånga möjligheterna som dyker upp.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du känner dig överraskande energisk och får gjort det mesta du har på listan just nu. Även om julen står för dörren kan du inte låta bli att påbörja nya projekt, och detta är faktiskt en bra tidpunkt. Det kan samtidigt dyka upp några ekonomiska begränsningar senare, men det är först nästa år. Använd din goda energi till att komma närmre dina mål.

Veckans råd: Ta tillvara på den goda energin.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det finns fortfarande mycket du måste göra innan jul. Du ser fram emot att saker ska vända eller röra sig framåt. Du kan glädja dig åt det, då det kommer att ske mot slutet av nästa vecka. Håll fast vid dina julplaner och följ traditionerna så gott det går.

Veckans råd: Håll fast vid traditioner.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kan se fram emot en särskilt lyckad vecka, där de saker du företar dig kommer att lyckas. Kanske har du sett fram emot julafton och det kan du göra med ro i sinnet, då det finns goda chanser för den här julen att bli precis som du önskar. Stjärnorna står rätt inför julafton, och i år kan du slappna av och njuta.

Veckans råd: Luta dig tillbaka och njut av julen.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

För dig som har många aktiviteter och bär på mycket tankar, kan det finnas något att hämta i yoga eller meditation just nu. Du har ett stort behov av lugn när det gäller ditt känsloliv. Utåt sett verkar du balanserad, och ditt humör är gott, så du känner att du hittat din egen väg in i framtiden. Julafton blir meningsfull och du kan se fram emot den.

Veckans råd: Se fram emot julafton.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det finns mycket att se fram emot i julveckan, och lyckligtvis har du tid och ro att njuta av högtiden. Du kan dock känna dig något stressad mitt i veckan, men det kommer snabbt gå över och du hittar lugnet igen. Om du väntar på att det ska ske en förändring i ditt liv kan du se fram emot att det kommer att hända snabbare än du trott.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!