Horoskop

Horoskop vecka 52 – läs om din vecka här

Kräftan ska visa upp sin glädje, medan Vågen ska sköta sig själv.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du har säkert många nyårslöften, och om de ska hållas bör du se till att strukturera dem så att de inte kokar över. Det är dock en bra idé att vänta till nästa vecka med att börja, eftersom du inte är motiverad just nu. Vänta också med att fatta slutgiltiga beslut till nästa vecka. Familjen kräver mer uppmärksamhet på onsdag.

Veckans råd: Strukturera dina beslut.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Allt samarbete sker på andras villkor nu för tiden. Om du använder din intuition kan du fortfarande förverkliga dina önskningar. Du upplever något speciellt på juldagen, vilket gör att du kanske måste inse att det finns mer mellan himmel och jord. Sjätte juldagen får du en idé, och sedan kan du lösa en uppgift som sysselsatt dig.

Veckans tips: Använd din intuition.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Även om det är ledigt så har man mycket att göra. Du kan få hjälp av någon i din närhet vilket rekommenderas då du kanske inte orkar så mycket som du brukar. Tillsammans kan ni åstadkomma de mest otroliga saker. Om du är osäker på något som rör ditt arbete eller en uppgift bör du vänta till nästa vecka med att bestämma dig för hur du ska lösa det.

Veckans råd: Om du är osäker, vänta till nästa vecka.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du kan lugnt luta dig tillbaka och njuta av årets sista dagar. Du är känslomässigt påverkad, och det kan påverka dig mer än du vill visa. Men du kan knappt dölja hur du känner. Om det handlar om glädje, tveka inte att visa det. Glädjen kommer att sprida sig till en av dina vänner, som kan glädjas med dig över att en av dina önskningar har gått i uppfyllelse.

Veckans råd: Visa upp din glädje.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du förhåller dig positivt till din tillvaro. Och om du har väntat på något – till exempel på att ett jobb ska lösas – kan du se fram emot att det händer under det nya året. För att möta allt det goda som ligger framför dig kommer meditativ avslappning att stärka ditt psyke under veckans första dagar. Om du är redo att festa och ha kul på nyårsafton har du alla möjligheter att göra det.

Veckans råd: Gör meditativa sysselsättningar.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det är klokt att hålla en låg profil mellan jul och nyår. Det kan lätt uppstå missförstånd i förhållande till de närmaste och det kan förstöra den annars goda stämningen. Mitt i veckan kan det vara särskilt svårt att hålla humöret och känslorna under kontroll, så lite ensamtid under några timmar på onsdagen kan göra underverk.

Veckans råd: Få lite ensamtid på onsdag.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Det råder en harmonisk stämning i början av veckan, något du bör njuta av efter några hektiska dagar. Unna dig lite välbefinnande. Den goda stämningen håller i sig hela veckan och det blir trevlig astunder med familjen i början av helgen. Du märker en förändring i ditt humör/energi den sista dagen på året, och du ser fram emot det nya året med optimism.

Veckans råd: Ta hand om dig själv.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

En person i din närmaste krets eller familj tar upp mycket av din tid, och du kan ha svårt att säga nej till den personen. Du ska inte lägga för mycket energi på det, eftersom det är ett återkommande och välkänt dilemma. Kärlek kan vara gåtfull och subtil, men du löser eventuella missförstånd innan året är över och kan se fram emot det nya året.

Veckans råd: Slösa inte din energi.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du ser fram emot framsteg i några av de frågor du är engagerad i. Det är särskilt i vardagen du behöver komma vidare med vissa uppgifter. Vissa av dina initiativ kan ha stannat och sedan början av september har du väntat på en vändpunkt. Du kan se fram emot att det börjar hända under årets sista dagar.

Veckans råd: Se framåt.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du befinner dig fortfarande i en period där du måste hitta din väg framåt i en specifik fråga. Som tur är kan du känna att det blir tydligare för dig vilken riktning du ska ta. Dagarna mellan jul och nyår är lätta att hantera. Har du några utmaningar så är det relaterat till samarbetet med dina nära och kära. Du kan säkert gå rakt till kärnan i en fråga.

Veckans råd: Gå till kärnan av saken.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Har du möten mellan jul och nyår med dina vänner kan du vara säker på att det blir underhållande, för det blir inte tyst när ni är tillsammans. Du känner dig mer balanserad än tidigare och har haft nytta av semestern, där lugnet har lagt sig. Om det är praktiska uppgifter som behöver ordnas så fixar du det under onsdagen.

Veckans råd: Njut av livet.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Goda vänner hjälper till att hålla humöret uppe, vilket har hjälpt dig genom julen och kommer att fortsätta göra det in i det nya året. Man längtar efter en vändpunkt i ett specifikt ärende, och man kan börja glädjas, för det sker i samband med årsskiftet. Därför kan du förbereda dig för en festlig nyårsafton, där saker och ting börjar falla på plats.

Veckans råd: Se fram emot årsskiftet.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!