Horoskop

Horoskop vecka 1 – läs om din vecka här

Jungfrun bör ändra några dåliga vanor och kräftan bör acceptera att människor runtomkring har en annan åsikt.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Även om du känner att du har en god överblick kan du då och då börja tvivla på om du är på rätt väg. Du behöver vänta in tiden för att känna dig säker på vilken väg du ska välja framöver och det gäller framförallt långsiktiga projekt. Använd tiden till att hjälpa en eventuell partner som har händerna fulla för tillfället.

Veckans råd: Erbjud din hjälp.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du är inne i en period där du inser att du måsta rucka på dina grundläggande principer. Det är inte enkelt, men tack vare omständigheterna kan du börja tänka nytt när det kommer till vissa saker. Goda vänner hjälper gärna till, men i grund och botten är detta en situation då det bara är du själv som kan skapa en ny inställning till livet.

Veckans råd: Få överblick.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

I början av det nya året lägger du mycket tid på att grubbla. Några av dina projekt kräver tydliga planer och eftersom saker och ting inte helt har klarnat behöver du arbeta mycket på det teoretiska planet. Det är bra att få med personer i samma lag som redan har testat teorierna i praktiken.

Veckans råd: Lägg en plan.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Det är mycket fokus på samarbete denna veckan och det gäller både nära och mer avlägsna relationer. Du är den som bör ta ansvar för att få det att fungera och visa att du kan acceptera att folk inte alltid håller med varandra. Personer i din närhet kan känna sig bortprioriterade även om det inte är din avsikt. Var uppmärksam på andra.

Veckans råd: Acceptera att ni har olika åsikter.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Vardagen står i centrum och du fokuserar på hur du kan få dina dagliga plikter att fungera. Kanske måste du göra ändringar inom vissa områden för att få mer tid. Rutinmässigt arbete gör dig uttråkad och därför har du lust att hitta alternativa sätt att jobba. Du kan plötsligt få nya uppgifter.

Veckans råd: Var öppen för förändring.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det nya året inspirerar dig att hitta nya arbetssätt. Det kan handla om tekniska nyheter som fångar ditt intresse, och om det kan underlätta ditt dagliga arbete är du redo att försöka. Kärlekslivet kan stå i centrum, framförallt denna vecka då förändring kan vara något positivt för en relation.

Veckans råd: Försök ändra några dåliga vanor.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Det kan vara smart att hålla låg profil just nu, för du är mindre energisk än du brukar. Därför bör du låta andra i familjen lösa de utmaningar som uppstår och spara lite på dina krafter. Energin kan du istället använda till annat senare i månaden. Ingen vill ändra något i familjen just nu, trots att det kanske behövs.

Veckans råd: Se möjligheter, inte begränsningar.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du känner dig kraftfull för tillfället och bör därför hitta något att lägga dina krafter på. Det är mycket att stå i, framförallt det som handlar om familj och bostad. Inom det ekonomiska området har du en del överväganden att göra men du vet inte hur ännu. Du borde därför vänta med större investeringar tills du har en tydlig överblick över vad du kan förbruka.

Veckans råd: Hitta något att lägga din energi på.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Familj och bostad står i centrum den kommande tiden och du får möjlighet att fördjupa dig i uppgifter som har med renovering eller flytt att göra. Här gäller det att ha en långsiktig plan och därför är det en god idé att lägga lite tid på att hitta en form för hur ni samarbetar på bästa sätt.

Veckans råd: Fördela arbetsuppgifter.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det händer mycket runt dig under årets första veckor, och därför kan det vara en god idé att dra lite i handbromsen och ge dig själv utrymme att tänka noga igenom saker innan du slänger dig ut i det. Det är klokt att göra upp en plan eller hitta en riktning över hur du ska ta dig an uppgifter. Annars riskerar du att gå fel väg.

Veckans råd: Gör upp en plan.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Redan i början av veckan får du en hjälpande hand. Du är eld och lågor och det visar sig snabbt att ni är på samma våglängd. Det är tydligt att du är den som sitter inne på erfarenheten men den som hjälper dig är nyfiken och driven att ta till sig ny kunskap. Du kommer vara den som sätter dagordningen, något som passar dig bra.

Veckans råd: Ta över rodret.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det är mycket aktivitet i ditt nätverk, men du har varken tid eller lust att delta nu. Du känner ett starkt behov av att göra upp en plan för det närmaste halvåret. Vad ska du satsa på och var ska du lägga dina krafter? Det är en fråga du ställer dig själv. En eventuell partner ägnar sig åt grubblerier.

Veckans råd: Tänk noga igenom vad du vill.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!