Horoskop

Horoskop vecka 52 – läs om din vecka här

Oxen bör blicka framåt och tvillingarna behöver vila och samla på sig energi.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Årets sista vecka blir precis som du önskat. Framförallt eftersom du har sett till att ha ordning och reda runt dig. Din uppmärksamhet riktar du främst mot ditt jobb, eller det du ser som ditt jobb, under årets första dagar. Se upp så att du inte sätter för stora krav eller förväntningar på dig själv bara.

Veckans råd: Se tiden an.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Även om du ser relativt nyktert på tillvaron så känner du innerst inne att du är upprörd. Du vill dock helst inte att andra ska märka det. Det kan vara svårt att behärska sig och kanske klarar du det inte. Du kommer till insikt i flera frågor denna vecka. Rikta blicken mot det nya året och frigör dig från dåtidens tyngder.

Veckans råd: Blicka framåt.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Djupgående känslor står på spel just nu, och det bästa du kan göra är att sätta ord på dem och berätta för din omgivning hur du upplever årets sista dagar. Vissa saker och uppgifter måste färdigställas och just nu är det en bra tidpunkt. Du kommer känna hur humöret skiftar när du går in i det nya året. Du kommer känna dig lättad.

Veckans råd: Vila upp dig ordentligt.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Kanske känner du ett stort behov av att ta dig ut på äventyr, full av frihet och utan plikter? Det kan du tyvärr inte just nu, du måste nämligen förhålla dig till de strukturer som finns runt dig. Med hjälp av ditt nätverk kan du dock se till att bli lite avlastad när det kommer till saker du tycker är svåra att klara av själv.

Veckans råd: Låt andra hjälpa dig.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Ett nytt kapitel startar i början av det nya året. Du blir mer frigjord från tidigare plikter och det är du glad för. Det kan också handla om kroniska tillstånd som varit till besvär rent hälsomässigt och nu blir bättre. Oavsett vad det handlar om ser det ut som om du kommer hitta nya rutiner för dina vardagsuppgifter.

Veckans råd: Se fram emot det nya året.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Kärleken fortsätter att stå i centrum och det är starka känslor som står på spel, även om du inte vill att någon annan ska kommentera det. Du vill helst hålla problemen för dig själv men det kan bli svårt. Istället kan du njuta och ge dig hän åt den person som är anledningen till att känslorna väcks till liv i dig.

Veckans råd: Lev i nuet.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

En person som står dig nära är inne i en fas där det sker många förändringar. Du vill gärna hjälpa och stötta men kan tyvärr inte göra något åt förändringen. Det bästa du kan göra är att lyssna och finnas där. Det kan också handla om att du får sagt vad du tycker om några familjerelationer.

Veckans råd: Var stöttande.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du blickar framåt och har under denna vecka en stor tro på att saker kan utveckla sig i rätt riktning för dig. Det kan du också lita på att de gör, så länge du ser till att ha gjort research och följer en plan. Familj och boende står i centrum, och även inom detta område ser det ljust ut för dig. Utnyttja dina förutsättningar för att få saker gjorda.

Veckans råd: Koncentrera dig på det som är viktigt.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Vid årsskiftet kommer du att få mer ro i tillvaron. Efter en längre period där du varit upptagen av det som varit aktuellt i samhället kan du nu prioritera det som ligger dig närmre, rent personligt. Kanske vill du testa några av dina teorier i praktiken. På flera sätt känns det nu som om du rott saker och ting i hamn.

Veckans råd: Prioritera det som ligger dig nära.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du vet inte helt var du får dina krafter ifrån men du har mycket resurser över när det kommer till kritan. Det gäller framförallt denna vecka när du arbetar utifrån en stukturerad plan. Du är på väg att komma ner i varv efter en hektisk tid. Du har eventuellt fått vila upp dig under julen och är nu redo för att ta tag i det nya. Det nya året startar med ro i sinnet.

Veckans råd: Kom ihåg att ta pauser.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har fullt upp att planera och förbereda det nya året och har stora förhoppningar. Därför har du redan börjat jobba litegrann och får mycket energi och inspiration från andra i ditt nätverk. Under årets sista dagar går det som du planerat och du är nöjd. I det nya året bör du försöka göra något för dig själv.

Veckans råd: Prioritera ditt välmående.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Efter en period med en lång övergångsfas kan du äntligen under onsdagen få en känsla av mer fast mark under fötterna. Det kan bland annat handla om en sak som startat redan i maj. Nu har du tagit del av flera viktiga uppgifter och du har blivit mycket tryggare i vilken väg du ska gå framöver.

Veckans råd: Låt de goda tankarna flöda.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!