Horoskop

Stort kärlekshoroskop 2022: Så blir ditt kärleksår

Vad kommer kärleksåret 2022 att bjuda på? Stjärnorna har svaret.

Foto: Unsplash

Är 2022 året då du tar din relation till nästa nivå, eller rentav möter din själsfrände? Så här säger astrologin om ditt kärleksår 2022.

Källa: Popsugar

Väduren (21 mars - 19 april)

Väduren (21 mars - 19 april)

2022 är året då du upptäcker vad du verkligen vill ha och behöver i en kärleksrelation, kära Vädur. Det kan vara så att du känner ett behov av att läka efter tidigare besvikelser och kanske beslutar du dig för att klippa banden till personer som inte ger lika mycket som de tar. Det är också mycket möjligt att du väljer att fokusera på dina vänskapsrelationer under en stor del av året. När du väl bestämmer dig för att börja dejta igen så kommer du att attraheras av någon som är sofistikerad och befinner sig i någon form av maktposition.

Nästa bild
Oxen (20 april - 20 maj)

Oxen (20 april - 20 maj)

Redo att träffa din själsfrände, kära Oxe? 2022 handlar om att utforma ditt drömliv, och detta gäller inte minst kärlekslivet. Din vänskapskrets kommer sannolikt att expandera under året och bland dina nya bekantskaper kan du mycket väl träffa den rätte. Det är också möjligt att du redan träffat denna person och att du nu kommer att inse deras potential som partner. Kanske finns det någon i ditt liv som skulle vara perfekt för dig? 2022 kan bli året som du gör slag i saken.

Nästa bild
Tvillingarna (21 maj - 20 juni)

Tvillingarna (21 maj - 20 juni)

2022 blir ett spännande år för dig, kära Tvilling, då du kommer att omvärdera din syn på kärlek. Vad behöver du egentligen i en relation, både på ett känslomässigt plan och sexuellt? Detta kommer du att utforska i år. Riktigt hett blir det i oktober då du kommer känna dig extra sexig och redo för kärlek. Det är inte heller omöjligt att ett ex eller någon annan från ditt förflutna dyker upp under denna period.

Nästa bild
Kräftan (21 juni - 22 juli)

Kräftan (21 juni - 22 juli)

Kära Kräfta, ditt 2022 handlar om att läka gamla sår och gå vidare från tidigare besvikelser i kärlekslivet. Oavsett om du tar en ordentlig funderare på vad du egentligen behöver från en partner, eller om du rensar luften med ett ex, så kommer du nu att kunna gå vidare från det som har känts tungt. Du kommer att lära dig att lita på folk igen – något som du får användning av i sommar, då din charm är starkare än någonsin och chanserna till en romans är stora.

Nästa bild
Lejonet (23 juli - 22 augusti)

Lejonet (23 juli - 22 augusti)

Om kärleksåret 2021 var något av en besvikelse, kära Lejon, så kommer 2022 att bjuda på desto fler chanser att attrahera kärlek och lycka. De sår som du tillfogats under förra året kommer nu att läka. Var inte rädd för att be om hjälp från dina nära och kära för att påskynda läkningsprocessen. Då kommer du nämligen vara redo för den nystart i kärlekslivet som november bjuder på – en passionerad tid för alla Lejon.

Nästa bild
Jungfrun (23 augusti - 22 september)

Jungfrun (23 augusti - 22 september)

Du kan se fram emot ett magiskt kärleksår, kära Jungfru. Om du är på jakt efter en partner så finns det goda chanser att du träffar någon 2022, och om du behöver gå vidare från en relation som tappat gnistan för att finna lyckan med någon annan så är detta också möjligt i år. Det kommer bli gott om romantik och det kanske tidigare än du trott: slutet av januari blir en passionerad tid då du är nästintill oemotståndlig för potentiella partners.

Nästa bild
Vågen (23 september - 22 oktober)

Vågen (23 september - 22 oktober)

2022 är ett möjligheternas år för Vågar som är på jakt efter kärleken – vissa kommer till och med att hitta en själsfrände! Runt den tionde maj kan du förvänta dig extra tur i kärlek och stora möjligheter att hitta den rätte. För dig som befinner dig i en relation där gnistan verkar ha försvunnit: var inte rädd för att säga hur du känner. Du är värd mer! Det blir ett år då kärleken kan kännas utmanande, men även vara lärorik.

Nästa bild
Skorpionen (23 oktober - 21 november)

Skorpionen (23 oktober - 21 november)

Detta år kan kärleken inspirera dig att förändra ditt liv, kära Skorpion. Du kan dras till likasinnade personer, klippa banden till personer som du har vuxit ifrån, eller ta din relation till nästa nivå genom att flytta ihop eller förlova dig med din älskling. Om du däremot känner att ni inte är på samma nivå kan du bestämma dig för att bryta och gå vidare. Det är med andra ord bära eller brista som gäller i år, och förändringarna kan ta sin början redan i januari – då kan ett ex eller en person från det förflutna dyka upp för att tala ut om det som hände mellan er.

Nästa bild
Skytten (22 november - 21 december)

Skytten (22 november - 21 december)

Familjen kommer vara en viktig del av ditt 2022, kära Skytt, men första halvan av året kommer även att gå i passionens tecken – bara du är öppen för det! Under sommaren och hösten kommer du få mer tid för kärlekslivet, oavsett om det är ditt dejtingliv eller din parrelation som får ta mer plats. Början av året kommer dock med en uppmaning: om en relation eller romans kräver alltför mycket av din energi är det dags att ta tillbaka kontrollen.

Nästa bild
Stenbocken (22 december - 19 januari)

Stenbocken (22 december - 19 januari)

2022 blir ett förändringarnas år för dig, kära Stenbock, både när det gäller romantiska relationer och vänskap. Du kan känna att du har vuxit ifrån vissa personer, så var beredd på avslut under årets gång. Många förändringar kommer dock vara goda: singlar kommer att träffa nya potentiella partners och Stenbockar som är i ett förhållande kan komma att ta relationen till en ny nivå. Ditt självförtroende växer under året, kära Stenbock, och du kommer lära dig att kommunicera på ett öppet sätt med partners utan att dölja hur du känner.

Nästa bild
Vattumannen (20 januari - 18 februari)

Vattumannen (20 januari - 18 februari)

Ditt kärleksår 2022 handlar om att använda dig av lärdomarna från 2021, kära Vattuman. Detta år kommer du lära dig att prioritera dig själv och se vilka relationer som faktiskt gynnar dig. Sedan förra året har du börjat byta ut dåliga vanor – inte minst destruktiva tankemönster – mot goda, och i början av 2022 kommer du ägna dig åt djup reflektion för att uppdaga de gamla energier som ligger och skrotar i djupet av ditt psyke. Det låter kanske tungt, men i slutändan kommer detta att göra dig starkare.

Nästa bild
Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Kära Fisk, ett magiskt år väntar dig! 2022 blir ett tursamt år, inte minst när det gäller kärlekslivet. Gamla sår läker äntligen och en rent sagolik romans kan bli verklighet. Dra nytta av denna underbara tid genom att reflektera över din syn på kärlek och vilken roll du vill att den spelar i ditt liv. I år kommer du att kunna öppna ditt hjärta, något som skapar glädje i dina relationer. Även om en person från det förflutna dyker upp, var medveten om att din bästa chans till lycka ligger i en ny relation – inte i det förflutna.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!