Horoskop

Horoskop vecka 19 – läs om din vecka här

Vågen bör välja sina kamper och stenbocken måste acceptera att allt inte löser sig.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Denna veckan passar det extra bra att dra sig tillbaka. Om du tar initiativ handlar det antagligen om att du drar i några trådar bakom kulisserna. Om du har spirituella intressen är det naturligt att ge dig hän åt meditativa sysslor för att finna ro i sinnet. Om du tvivlar på vad du önskar på längre sikt kan du får klarhet under nästa vecka.

Veckans råd: Sök lugn och ro.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du känner dig inte helt på hemmabana, något som kan påverka ditt självförtroende. Du måste vara inställd på att kompromissa och anpassa dig efter andras planer. Det påverkar humöret då du inte har speciellt bra tålamod just nu. Konsten denna vecka är att kontrollera ditt temperament och hitta din konstruktiva sida.

Veckans råd: Hitta saker som inspirerar dig.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har mycket att göra, och du har en konstant känsla av att du missat något eller inte kollat upp något tillräckligt bra. Om det stämmer kan du trösta dig med att du kommer att få möjlighet att göra grundliga efterforskningar. Veckan är perfekt för att gå till biblioteket eller göra research på nätet.

Veckans råd: Gå till botten med saker och ting.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du arbetar under förhållanden denna vecka som kräver att du är flexibel. Annars är det svårt att enas. Du har samtidigt flera drömmar som du önskar ska tas på allvar. Det smartaste är att vänta innan du berättar för någon om dina drömmar. Det kommer att komma en bättre tidpunkt.

Veckans råd: Gör kompromisser.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du riktar mycket uppmärksamhet mot jobb och samarbete just nu, Om du har några uppgifter du kan skjuta upp så skulle det vara klokt att göra just det, eller hitta en annan tidpunkt när det passar bättre och där du kanske kan vara tydligare med dina önskemål. I slutet av veckan bör du uppsöka kulturella upplevelser.

Veckans råd: Var inte rädd för att skjuta upp saker och ting.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du har några uppgifter som behöver lösas, men som du känner att du inte lyckas få färdigt. Vad är det som saknas? Kanske har du inte all den information du behöver för att avsluta arbetet? De kommande veckorna passar det att göra research och du bör förbereda dig på att det kan ta tid. Det kommer att löna sig.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Uppmärksamheten är riktad mot ett parförhållande och samarbete dessa dagar, därför måste du hitta ditt tålamod, något du saknar just nu. Om du är inställd på att kompromissa blir det betydligt lättare att enas. Det finns också mycket att vinna på att du väljer dina kamper med omsorg. Missnöje i familjen kan påverka ditt humör.

Veckans råd: Välj dina kamper med omsorg.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Detta kommer att bli en bra vecka när det kommer till kärlek. Du har fortfarande en tendens att dagdrömma och det kan gå utöver hur du hanterar vissa uppgifter. Det kan vara oklart för dig var dina drömmar för dig, men vid någon tidpunkt i den närmsta framtiden kommer det att bli mer synligt och du blir mer handlingskraftig.

Veckans råd: Vad närvarande här och nu.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det blir en vecka där du har möjlighet att markera på något sätt. Plötsligt vet du vad du vill och i vilken riktning du är på väg. Där du tidigare har förhindrat dig själv från att ta initiativ eller blanda dig i saker och ting, blir det annorlunda nu, framförallt fram till onsdag. Framöver handlar det om att se resultat. Om du inte kan se dem tappar du snabbt intresset.

Veckans råd: Var tydlig med vad du vill.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du är inte så samarbetsvillig som du brukar, och det kan komma till uttryck under veckans gång. Det är svårt för båda parter att acceptera det som föreslås och därmed blir det svårt att enas. Lägg inte alltför mycket tid på detta, det kommer inte att lyckas denna gång.

Veckans råd: Acceptera att allt inte löser sig.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har inte så mycket förståelse för familjens önskemål, men det kan vara en bra idé att lyssna på dem. Det ändrar inte nödvändigtvis så mycket då du redan har fattat dina beslut och de är inte lätta att ändra. Istället kan du försöka hitta några användbara alternativ som familjen kan gå med på. Om du letar tillräckligt länge kommer du att lyckas.

Veckans råd: Lyssna på familjen.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du befinner dig i en övergångsfas, och det är ännu inte klart vad som väntar i horisonten. Men det råder inga tvivel om att du kommer att göra större avtryck framöver och du märker att du har mer energi än du har haft på länge. Ekonomin hamnar i centrum och på det området kan det visa sig att du får större intäkter än du räknat med.

Veckans råd: Håll koll på ekonomin.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!