Horoskop

Horoskop vecka 2 – läs om din vecka här

Jungfrun bör låta allt komma upp till ytan och lejonet bör lägga det förgångna bakom sig. 

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du har många idéer men svårt att bestämma dig. Det bästa du kan göra i den här situationen är att stanna upp och lyssna till din intuition. Om du ska få ordning på saker och ting behöver du lugn och ro, skruva ner tempot och känna efter. Det är inte lätt att göra när det är för mycket fart och fläkt runt dig. I slutet av veckan hittar du din väg. 

Veckans råd: Följ magkänslan. 

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det är en långsam start på det nya året, men det är som det ska vara. Du har behov av att samla ihop dig och få överblick över ditt liv. Ta dig god tid att samla information, för du kan oavsett inte börja med nya saker på en gång. Du har ändrat åsikt när det kommer till vissa tidigare principer och detta måste du se närmre på. 

Veckans råd: Samla information. 

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Samarbete står i centrum under veckans första dagar. Du är inte direkt inblandad men har möjlighet att se saker i ett större perspektiv. Du kan också se att problemen som utspelar sig i din närhet bygger på missförstånd, bland annat för att någon är otydlig. När helgen närmar sig är allt som det ska vara igen. 

Veckans råd: Skaffa dig överblick. 

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Personer som du tidigare har känt kan dyka upp, och gamla frågor kan bli aktuella. Det krävs att du hittar en lösning. Även om du inte är så engagerad i frågan bör du vara tydlig i din kommunikation så att alla förstår vad du menar. Du har ett stort behov av att lägga dåtiden bakom dig och blicka framåt, något du kan göra när helgen är över, inte innan. 

Veckans råd: Var tydlig i din kommunikation. 

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har vissa föreställningar om hur du vill framstå inför andra. Men du måste visa ditt ansikte och stå för den du är, på gott och ont. Du har behov av förändring i vardagen och denna veckan är en bra tid för dig att göra det. Kanske är det också tid att se över din kost och styrka dig själv även i andra avseenden? 

Veckans råd: Lägg det förflutna bakom dig. 

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du är den som håller i trådarna när det kommer till vissa projekt. Kanske har det något med IT att göra, och isåfall passar det dig ypperligt. Du har rätt sätt att tänka och att behandla stora och tekniska saker. På kärleksområdet är det också stor aktivitet. Känslor som du länge har förträngt eller glömt kan dyka upp igen. 

Veckans råd: Låt allt komma upp till ytan. 

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Just nu ägnar du mycket tid åt att grubbla, och det är helt okej. Du har behov av att hitta dig själv när det kommer till vissa familjerelationer. Personer runt dig kan vara mycket dominerande och därför drar du dig undan. Så kan du inte fortsätta. Du måste stå på dig och visa att du också har saker att komma med. När tiden är inne kan du dela med dig av dina ärligaste synpunkter. 

Veckans råd: Säg vad du tycker. 

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du vet inte helt vad du tycker om saker och ting och därför kan det vara svårt att fatta ett beslut. Vänta till slutet av veckan då du har fått en tydligare bild. Du kommer dela med dig av dina åsikter under helgen då du inte längre klarar av att hålla igen. Det är god tid att saker kommer upp till ytan och leder till diskussion. 

Veckans råd: Stå för dina åsikter. 

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du måste nu sätta dig in i många nya saker och du har tid till övers. Du har stor lust att sätta igång flera nya projekt men kanske vet du inte helt vad det ska vara, Vänta därför tills du har en tydligare bild innan du drar igång något. Mot slutet av veckan kommer saker och ting att klarna för dig och du kan börja använda de krafter du sparat på. 

Veckans råd: Ta reda på vad du själv vill. 

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Djupare känslor kan hamna i gungning och du bör inte försöka dölja eller bortförklara dem. Se närmre på vad som rör sig i dig istället och låt det komma fram. Din partner är inblandad och blir också mycket berörd av dina reaktioner. Det är konstruktivt att försöka få fram sanningen men ni bör undvika att ställa ultimatum till varandra. 

Veckans råd: Sätt ord på dina känslor. 

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Om du tvivlar på ditt arbete eller projekten du arbetar med just nu så kan du ta ett par dagars paus i början av veckan. Så småningom kommer saker och ting att falla på plats för dig och då finns det ingen som kan stoppa dig. Om du har en inre känsla av att du bör göra något helt annat så borde du lyssna på den. Tiden är inne för att släppa loss dina talanger. 

Veckans råd: Visa vad du bär på. 

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du får mer fotfäste i din nuvarande situation och kan därför också slappna av mer. Du kan bättre följa med på det som händer runt dig jobbmässigt och stora förändringar ligger framför dig. Det kommer krävas flera diskussioner innan du tas på allvar. Du känner dig hemma där du befinner dig och det leder till gott humör. 

Veckans råd: Ha tålamod. 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!