Horoskop

Horoskop vecka 22 – läs om din vecka här

Vågen bör göra något för sin egen skull och vattumannen bör vara social.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du är sugen på festligheter och att roa dig, och du försöker hitta de perfekta förutsättningarna för en sammankomst. Flera av dina vänner som du vill bjuda in är svåra att få tag på, och därför bör du avvakta lite. Din partner vill gärna vänta in juni först.

Veckans råd: Vänta med att bjuda in till fest.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Om det är möjligt bör du lyssna på din intuition under de närmsta dagarna. Det är viktigt att följa den. En vän kan inspirera dig till att få några önskningar att gå i uppfyllelse. Andra vänner menar att du bör vara mer realistisk innan du kastar dig ut i ett specifikt projekt.

Veckans råd: Följ din magkänsla.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du kan känna av en inre oro under veckan, och du har svårt att sätta ord på den. Det bidrar bland annat till att du inte vill ha fasta avtal och helst en möjlighet att gå din egen väg. Därför kan ett samarbetsavtal plötsligt upphöra. Din inre frihetslängtan blir starkare för varje vecka som går.

Veckans råd: Håll kalendern öppen under söndagen.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Under denna tiden av året trivs du bäst när du kan njuta av våren under omständigheter du känner till och trivs i. Ditt behov av att vara social kan gå upp och ner och det kan vara bra för dig att då och då se till att du får egentid som ger utrymme för eftertänksamhet. Det kan vara en utmaning i sig själv, försök hitta de aktiviteter som ger mest vila.

Veckans råd: Försök att hitta lugnet.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du njuter av andras sällskap just nu. Du har ett stort nätverk och tycker om att vara social. Kärleken är närvarande och om du har en önskan att hitta en partner finns det stora möjligheter under helgen. Veckan lämpar sig också bra för kreativa aktiviteter och det är bara att sätta igång!

Veckans råd: Håll ögonen öppna för kärleken.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Din uppmärksamhet riktas mot resor och annat som kan vidga dina vyer. Det kan handla om specifika resmål eller intressen där du får insikt i vissa sammanhang. Familjen kräver din uppmärksamhet i helgen, något som kolliderar med dina planer.

Veckans råd: Var ärlig.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Även om semestertider närmar sig kan du inte låta bli att strukturera upp vardagen. Det kan handla om att du vill göra något extra för din egen skull. Möjligheterna är många. Det faller sig naturligt att testa några behandlingar som gör gott för både kropp och själ, frågan är bara vad som passar dig bäst.

Veckans råd: Gör något för din egen skull.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du håller ett högt tempo just nu, och ju mer du får gjort desto bättre är det. Du har lagt extra mycket kraft på jobbet där du önskar att se stora resultat snart. Det viktigaste att tänka på just nu är att inte gapa över för mycket, utan hålla dig till en realistisk plan.

Veckans råd: Gapa inte över för mycket.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Är du nöjd med din vardag? Om inte, så kan det vara en bra idé att tänka över hur du kan ändra den så att du blir gladare. Om det är arbetet som gnager kan det hjälpa att försöka se saker och ting ur ett nytt perspektiv. Det kan också handla om att dina nuvarande ramverk inte fungerar optimalt.

Veckans råd: Följ dina impulser.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du har behov av att ta det lugnt just nu då förra veckan var utmanande. Du kan växla ner genom att gå promenader, simma eller lyssna på avslappnande musik. Veckan lämpar sig perfekt för dessa aktiviteter, och framförallt helgen. Du känner dig lättad och lyckas samla dig och vara närvarande.

Veckans råd: Gör något avslappnande.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har det bäst om du inte blir pressad att göra något du inte är redo för. Just nu har du det bäst om du kan ta det lugnt och se an hur saker och ting utvecklar sig. På en eller annan tidpunkt måste du fatta ett beslut, men det blir inte denna vecka. Njut av att spendera tid tillsammans med dina vänner.

Veckans råd: Var social.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du trivs bra när du inför några nya rutiner. Det ger dig en ro som du har saknat. Du dyker ner i några teman du söker en grundläggande kunskap om. Det kan ta lite tid, men bidrar till att ändra din syn på vissa saker. Kanske behöver du jobba i helgen.

Veckans råd: Fördjupa dig i ett tema som intresserar dig.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!