Horoskop

Horoskop vecka 21 – läs om din vecka här

Vattumannen bör vara social och väduren bör hålla fokus.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du vill inte bli störd just nu och trivs bäst i ditt eget sällskap. Hemmet och tid tillsammans med familjen är din viktigaste prioritering just nu. Vissa planer tar mer och mer form och snart är det dags att omsätta dem i praktiken. Du sitter fortfarande och skissar på mycket, och håller därför dina planer för dig själv. Inspirationen är stark denna vecka.

Veckans råd: Håll fokus.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du kan känna dig besviken, något som blir tydligt i mitten av veckan. Därför vänder du dig till en samarbetspartner som du litar på. Personen är duktig att tala för sig och har flera spännande projekt på gång som du gärna är en del av. Du försöker göra upp en bild av hur tungt lass du behöver dra.

Veckans råd: Ställ frågor.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har stor användning för den hjälp du kan få, framförallt mot slutet av veckan. Lyckligtvis visar det sig att samarbetet går bra och att ni är på rätt våglängd. Många av dina projekt går på högvarv och tack vare hjälp utifrån lyckas du uppnå bra resultat. De uppgifter du inte lyckas göra klart kommer du att färdigställa i juli.

Veckans råd: Ta emot hjälp.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Nu är det bäst att inte slänga sig ut i saker. Det är mycket klokare att hålla sig i bakgrunden och dra i trådarna därifrån för att få saker att fungera. Du har återkommande problem med tålamodet men känner att du tjänar på att hålla en låg profil. Ditt arbete har hopat sig den senaste tiden och du bör försöka bocka av det viktigaste.

Veckans råd: Håll dig i bakgrunden.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det blir en stressig vecka, framförallt när det gäller kommunikationen. Du har flera besked att lämna då detta är en livlig period som sätter dig i kontakt med ditt nätverk, som du för övrigt stortrivs i. Kärleken står i centrum i mitten av veckan då känslorna lätt sätts på spel. Detta kommer påverka ditt humör positivt.

Veckans råd: Ge kärleken utrymme.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det gäller att hålla tungan rätt i mun nu, då du har flera projekt på gång samtidigt. Du trivs med att ha det så, så länge du känner att tiden räcker till. En nära familjemedlem står redo att hjälpa dig och du bör utnyttja chansen. Nya förhållanden i familjen tar form.

Veckans råd: Anpassa dig efter förändringar i familjerelationer.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Det är bäst att vara klar och tydlig i din kommunikation med andra, det kan lätt dyka upp missförstånd. Därför är det en bra idé att dubbelkolla din information, även den du införskaffar själv, så att det inte uppstår tvivel. Det klarnar mot slutet av veckan. Ett samarbete står i centrum, vill du fortsätta med det?

Veckans råd: Dubbelkolla information.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Inspirationen är stor denna vecka, något du kan utnyttja och använda i dina projekt. Om de är av det kreativa slaget kommer du få massa idéer till hur du kan utföra dem. Kärleken kan också göra sig påmind, och i mitten av veckan drabbas du av stora känslor och djup längtan. Låt kärleken utveckla sig.

Veckans råd: Njut av de stora känslorna.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det kliar verkligen i fingrarna denna vecka. Projekt som involverar familj eller bostad får högsta prioritering och det är möjligt att de sträcker sig över sommaren. Just nu lägger du mycket tid på att planera, och det ger energi. Om du dejtar finns det flera olika alternativ att välja mellan. Du har svårt att bestämma dig.

Veckans råd: Lyssna på dina känslor.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Om du har möjlighet kan meditativa aktiviteter vara en god idé. Du har behov av att ta avstånd från en stressande vardag. Det gäller framförallt första halvan av veckan. Efter det kommer du att få mer energi och lust att vara social, mest tillsammans med familjen. Du planerar något långsiktigt som är intressant för andra.

Veckans råd: Vänta med att presentera dina idéer.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du tycker att du har koll på hur saker och ting bör vara, och du kan inte hålla dig från att dela det med andra. Du måste finna dig i att alla inte håller med dig och din syn på tillvaron. Därför är det viktigt att du möter likasinnade just nu. Ta gärna kontakt med dina vänner eller kollegor så att du tillfredsställer ditt sociala behov.

Veckans råd: Var social.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du tänker igenom hur du ska ta dig an de kommande två månaderna. Ge dig själv god tid till det så att du kan se hur saker och ting utvecklar sig, sedan kan du navigera därefter. Flera relationer är närvarande och det kan bli nödvändigt att vara selektiv i relation till vem du vill spendera tid med.

Veckans råd: Kom ihåg dina arbetsuppgifter.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!