Horoskop

Horoskop vecka 20 – läs om din vecka här

Tvillingarna bör göra en plan, medan Skytten bör låta tiden ha sin gång.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Om du har en önskelista bör du prioritera den nu. Dessa dagar är planeterna gynnsamma för just dig, så dela med dig av dina drömmar istället för att hålla dem för dig själv. Även en liten insats kan göra stor skillnad! Har du uppgifter som behöver slutföras är det hög tid att ta tag i dem nu. Under helgen kan djupa känslor komma upp till ytan.

Veckans råd: Prioritera dina drömmar.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Kanske är du tystare än du brukar. Förklaringen kan vara att du bearbetar händelser eller upplevelser på ett djupare och mer emotionellt plan. Detta kan vara svårt att sätta ord på, men kanske kan du uttrycka det du går igenom på ett annat sätt? Prova att göra något kreativt, eller varför inte laga något gott i köket!

Veckans råd: Använd din kreativitet.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Äntligen märker du att du befinner dig vid en vändpunkt! Nu kan du blicka framåt efter en tid då du har känt att du nästan har stått still. Nu rör det på sig, och även om du kanske tittar på från sidlinjen får du mycket praktiskt arbete gjort. Om du lägger upp en plan i början av veckan blir det till stor hjälp och du kan vara nöjd när du är klar.

Veckans råd: Gör en plan.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Den här veckan kan du komma att uppleva något som har andliga undertoner. Möjligtvis ger du dig ut på en drömresa där teman som mystik, psykologi, filosofi och religion ingår. Tillsammans med ditt nätverk, eller dina vänner, uppfylls dina förväntningar. Du känner en humörförändring i slutet av helgen.

Veckans råd: Det är dags att finna ro i tankarna.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

I början av veckan pockar vissa arbetsuppgifter på din uppmärksamhet. Här bör du använda din intuition snarare än ditt förnuft för att lösa problemen. Ämnen som är tabu kan spela en viktig roll. Om du inte redan har färdigställt pågående uppgifter och projekt så bör du göra det nu, för nästa vecka väntar nya. Du kommer att se en ny sida av din partner eller älskare.

Veckans råd: Vänj dig vid en förändring.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Den senaste tiden har du haft många lösa trådar som nu måste knytas ihop. Det har förekommit förseningar, men nu märker man att det går framåt. Om du har tentor som väntar kommer du att känna att allt blir lättare från och med nu. En affärspartner, eller din make, är redo att hjälpa dig med att få styr på saker och ting.

Veckans råd: Tro att det löser sig.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du fokuserar på arbete och det är viktigt för dig att ha ditt CV i ordning. Om du inte har uppdaterat det på sistone bör du göra det nu. Vardagen har så sakta börjat fungera igen, och man kan ta det lite lugnare. Om du har några fysiska utmaningar är det bra att få hjälp, i synnerhet om du vet vad det handlar om och var skon klämmer.

Veckans råd: Uppdatera ditt CV.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Om du är uppmärksam kan du uppleva några romantiska stunder under veckans första dagar. Du är mottaglig och lättpåverkad och har svårt att motstå intresset från en potentiell partner eller en dejt. Senare blir du mer realistisk, vilket är bra, då helgen kommer att bjuda på upplevelser som kan testa ditt humör.

Veckans råd: Var öppen för romantiska inviter.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du kan börja ett nytt kapitel där du inte kommer att vara lika upptagen som du har varit hittills i år. Låt saker och ting bero innan du ger dig i kast med i nya uppgifter, särskilt om du känner dig pressad av din omgivning. Ge dig själv en paus så att du kan känna vad det är du verkligen vill göra. Vardagen kommer snart att förändras.

Veckans råd: Ta en paus.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

I slutet av veckan har du goda förutsättningar att formulera dig både skriftligt och muntligt. Gör gärna något extra av dina förberedelser innan du når dina mål. Just nu har du en bra intuition. Det här är också en bra vecka om du till exempel ska skriva tenta. En person du träffar på fredag ​​kan väcka bortglömda känslor.

Veckans råd: Förbered dig väl.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Om du har planer på att träffa familjemedlemmar så är det här en bra vecka för det. Framför allt kommer det att finnas en person i familjen som du jobbar bra med och som är på samma våglängd som du i de frågor du jobbar med nu. Förändringar i hemmet eller familjen väntar, men det är inte dags att ta ställning till detta.

Veckans råd: Vänta med vissa beslut.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Man måste vänja sig vid en ny situation. Du märker att du inte är lika upptagen och stressad som du har varit tidigare i år. Det är som om lugnet har lagt sig över dig, och du kan nu anpassa dig till nya omgivningar. Du vill gå in mer på djupet med några ämnen som berör dig. Låt dig inte pressas av dina egna förväntningar eller krav.

Veckans råd: Var rättvis mot dig själv.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!