Horoskop

Horoskop vecka 23 – läs om din vecka här

Tvillingarna bör göra plats för nya uppgifter och jungfrun bör låta sig rivas med.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

I början av veckan kan du överraskas av några känslomässiga utbrott hos din partner. Du har gått med en känsla av att allt varit okej och blir därför chockad. Lyckligtvis har du mycket överskott och gott humör nog att tackla situationen och återupprätta kärleken och tilliten.

Veckans råd: Ge din partner uppmärksamhet.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du är upprörd i början av veckan och kan känna sig pressad när det gäller något som har med familjen att göra. Du lyckas samla dig och kan koncentrera dig på det som är viktigt, och det gör att humöret blir bättre. Om du vill kan du inviga din partner i dina upplevelser för att skapa bättre förståelse.

Veckans råd: Lova inte mer än du kan hålla.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Några projekt faller på plats i slutet av veckan, något som gör dig lättad. Du bör vara nöjd. Det är viktigt för dig att bli färdig med några uppgifter då nya väntar. Det kan också handla om att du förbereder dig för semester. Under helgen känner du av din styrka och är redo för nya utmaningar.

Veckans råd: Ge plats åt nya uppgifter.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Från början av veckan möter du utmaningar i relation till din ekonomi. Det visar sig att situationen går att lösa snabbt utan att du behöver göra så mycket. Du märker att det är skönt med egentid just nu, för att lugna dina tankar. Meditativa aktiviteter kan hjälpa dig på vägen att hitta frid och sätta tankarna på plats.

Veckans råd: Lugna dina grubblerier.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Din uppmärksamhet är riktad mot kärleken från början av veckan. Din partner har vissa sätt att reagera känslomässigt som du kanske har förträngt och som därför överraskar dig. Du är den som är bäst lämpad att prata om känslor med din partner tack vare dina erfarenheter. Det tar lite tid innan de emotionella vågorna lägger sig.

Veckans råd: Håll humöret uppe.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Klarar du av att se saker ur ett större perspektiv så har du en bra utgångspunkt. Just nu har du möjlighet att uppleva saker utan att behöva hitta en förnuftig förklaring. Kanske har du smygstartat semestern. Under helgen lyckas du slutföra några uppgifter och du kan därmed se fram emot en ny vecka med överskott och energi.

Veckans råd: Låt dig dras med.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du är emotionell och kan känna dig pressad i början av veckan. Du drar ett tungt lass i en ideell förening eller ett liknande engagemang. Plötsligt blir det tydligt för dig att du gör för mycket. Kanske är det också andra saker som sliter på dig. Barn eller barnbarn kan kräva mycket tid och uppmärksamhet just nu.

Veckans råd: Hitta en rolig form för aktiviteter.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du är som ett godståg som susar iväg utan “stationer” där du kan stoppa och ta en paus. Du njuter dock av detta tillstånd. Det är också troligt att du har många uppgifter att ta dig an just nu, och du tycker om det. Under veckans första dagar upplever du en känslomässig cirkus, men lugnet infinner sig snart igen.

Veckans råd: Njut av det som händer runt dig.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

I början av veckan blir det tydligt för sig att det är nödvändigt att se över några relationer som påverkar vardagen. Därför kan det vara en god investering att ta kroppens signaler på allvar. Det kan handla om att hitta en bra balans i kropp och sinne. Semestern är runt hörnet och du har nästan inte tid att ta ledigt.

Veckans råd: Semester kommer göra dig gott.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Din uppmärksamhet är riktad mot din ekonomi just nu. Du bör försöka lista ut, och få ordning på, en eventuell obalans. Det är först under nästa vecka som ekonomin balanseras upp. Efter det kan du luta dig tillbaka och njuta av omgivningarna. Kanske har du placerat dig i närheten av havet och njuter av semestern med saltstänk i håret.

Veckans råd: Se över dina utgifter.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det är fokus på familjen nu, och du kan överraskas av alla känslor som stormar. Kanske finns en frustration som samlats upp? Låt dig inte rivas med av stämningen utan försök att bevara förnuftet. När veckan går mot sitt slut har du fått kontroll över situationen och andras temperament har lugnat sig.

Veckans råd: Håll huvudet kallt.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det kan finnas oro från början av veckan, något du vill kommentera. Stora känslor är i omlopp och det är svårt att förstå vad saker och ting handlar om. Det bästa du kan göra är att lyssna på det som blir sagt och försöka lugna dig själva. Även om tempot sjunker kan du uppleva en ansträngd stämning under helgen.

Veckans råd: Lyssna på det som sägs.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!