Horoskop

Horoskop vecka 25 – läs om din vecka här

Tvillingarna bör inte fatta förhastade beslut och jungfrun bör leta efter nya samarbetspartners.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du fokuserar på sommaren och det finns många praktiska frågor du behöver lösa. Använd denna vecka för att få gjort det som brinner i knutarna. Kanske kan du påbörja en viss arbetsuppgift du länge skjutit upp. Det kan finnas ekonomiska frågor som behöver lösas innan du kan komma igång, men detta kommer att lösa sig.

Veckans råd: Lista ut vad som behöver göras.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det kan uppstå vissa missförstånd under veckans första dagar och det kan vara svårt att skapa sig en överblick över det som händer. Det kan handla om ekonomiska frågor som inte går som förväntat. I takt med att trådarna nystas upp bör du överväga om du ska fortsätta ett samarbete eller starta ett nytt.

Veckans råd: Om du tvivlar, vänta med beslutet.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du tvivlar på mycket under veckans första dagar. Det handlar antagligen om ditt jobb eller dina framtidsplaner. Fatta inga förhastade beslut utan vänta till senare i veckan. Då kommer allt att ha klarnat. Ett samarbete ska påbörjas, men du är osäker på om det är en god idé. Du kommer få svar på detta under helgen.

Veckans råd: Fatta inga förhastade beslut.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Det finns några bitar i ditt livspussel som inte vill falla på plats och det visar sig framförallt i början av veckan. Du lyckas inte lösa detta och måste därför skjuta upp vissa beslut till senare. Du märker att ditt humör ändrar sig mitt i veckan. Du känner dig lugnare, kanske börjar din semester. Ett parförhållande står i centrum under helgen.

Veckans råd: Vänta med viktiga beslut.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du bör kolla upp viktiga detaljer en extra gång. Du riskerar annars att missförstå eller att själv bli missförstådd. Just nu finns det viss fakta som kan vara svår att få bekräftad och du bör gå varsamt fram. Framförallt ekonomiska frågor bör du hantera med försiktighet. När helgen närmar sig kommer vissa saker ha klarnat.

Veckans råd: Dubbelkolla viktiga saker.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Vissa speciella omständigheter upptar mycket tid. Det kan handla om ett samarbete eller en samarbetspartner. Om du kan få detta gjort redan i början av veckan kommer det att vara till stor hjälp för dig då en fråga om ett vidare samarbete snart kommer dyka upp. Det kan vara smart att leta vidare när det gäller samarbetspartners.

Veckans råd: Leta efter nya samarbetspartners.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du går fortfarande runt och tänker på något som hänt under helgen. Det kan leda till att något känns otydligt och det är bäst att vänta med vissa beslut. En bekant vill dock ha svar på en fråga under veckans första dagar, något som kan leda till att du känner dig pressad. Det finns därför en risk att du tar ett beslut du senare kommer att ångra.

Veckans råd: Försök få en ordentlig överblick.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Saker som handlar om utlandet är i fokus. Denna vecka kan du förvänta dig en konstruktiv dialog eller en positiv utveckling i en fråga som är extra viktig för dig. Det kan också handla om juridiska frågor som du har jobbat länge med. Om man tittar på stjärnorna denna vecka ser det ut som att ett projekt får medvind. Det gör dig lugn.

Veckans råd: Se fram emot positiv utveckling.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Just nu är det stor aktivitet i ditt sociala liv. Samtidigt ser det ut att bli en lugnare vecka än annars. Flera personer i din närmsta krets vill vidare i livet och du kan känna dig övergiven. Ni kommer mötas igen längre fram. Fullmånen under helgen riktar uppmärksamheten mot en ekonomisk fråga, och du är som alltid optimistisk och positiv.

Veckans råd: Förbered dig på förändring.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du fokuserar på ett samarbete under veckans första dagar. Du tänker på hur du kan bli en del av ett team. Det är inte så enkelt att etablera den nödvändiga kontakten och du behöver använda alla dina krafter. Om du håller dig i kontakt med dina känslor kommer detta att bli bra. Du tycker att det är svårt, men det kommer att fungera.

Veckans råd: Lyssna på dina känslor.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du är betydligt mer intresserad av midsommar än du brukar vara, och du lägger mycket tid på att arrangera något. På grund av ekonomiska begränsningar uppstår dock vissa problem, men du är lösningsorienterad och hittar finurliga sätt att kringgå det. För att uppnå en inre ro kan det vara en bra idé att dra sig undan några timmar.

Veckans råd: Dra dig lite tillbaka.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du har mycket att göra i relation till hem och familj, och det är framförallt under veckans första dagar du har fullt fokus på detta. Det kan vara något som handlar om syskon och kommunikation som upptar tid och energi. Fokusera på det emotionella, kommunikationen kan gå lättare om du visar dig handlingskraftig.

Veckans råd: Fokusera på känslor.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!