Horoskop

Horoskop vecka 26 – läs om din vecka här

Oxen bör ge uttryck för sina känslor och kräftan kan njuta av att spendera tid med vänner.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Kanske är du redo för semestern, kanske inte, men det råder oavsett en bra stämning mellan dig och dina samarbetspartners – och eventuellt en kärlekspartner. Det är smart att boka in en kärleksresa tillsammans då stjärnorna just nu garanterar att den kommer bli mycket lyckad. Kom ihåg att välja en destination med hemtrevlig atmosfär.

Veckans råd: Planera en kärleksresa.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Detta är en bra vecka för att uttrycka känslor och vara lyhörd för stämningar. Det kan vara utmanande att sätta ord på det som händer på insidan, därför kan det vara en god idé att visa det i handling istället. Det krävs dock att någon tar emot det du gör. Du har en partner som är stöttande.

Veckans råd: Ge uttryck för dina känslor.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Semestern står för dörren och du har alla möjligheter att lägga en sista hand på dina arbetsuppgifter. Om du har koll på läget kan du med stor tillfredställelse få gjort dina uppgifter och göra dig redo för en paus. Efter maj har ditt jobb vuxit på något sätt och det har kommit in fler projekt i ditt liv. Detta har du välkomnat.

Veckans råd: Färdigställ uppgifter innan semestern.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du älskar denna tiden på året och stortrivs just nu. Du har många personer nära dig, men det är vänner du känner väl och som på flera sätt tänker som du. Det kan handla om spirituella intressen som tar mycket uppmärksamhet just nu, och om du tar det på allvar kan det leda dig vidare.

Veckans råd: Njut av tiden tillsammans med vänner.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Om du inte har gjort det än bör du bestämma hur semestern ska se ut. Om den ännu inte är planerad är detta en perfekt tidpunkt. Du får inre ro genom att spendera tid på meditativa platser. Din längtan efter att resa bli starkare nästa månad och dessa dagar lämpar sig väl för att skapa en överblick över ditt känsloliv.

Veckans råd: Planera semestern.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Ditt sociala liv fungerar bra, och du har inspirerande samtal med en person som antingen är din partner i privatlivet eller någon du arbetar med. Personen har insikter du gärna vill höra mer om och du kan också bidra med dina erfarenheter i samtalet. En spontan tanke kan leda till att du packar väskan och beger dig iväg på en utflykt.

Veckans råd: Packa väskan och ge dig ut.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Det går bra för dig just nu och du märker ett tydligt stöd från omgivningen. Stödet kommer även från oväntat håll. Den tryggheten du känner just nu är guld värd för dig. När helgen närmar sig bör du lägga lite extra energi på att fundera över vem du ska spendera den med.

Veckans råd: Planera din helg.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Ett eller flera projekt du är involverad i just nu ser ut att gå vägen för både dig och en eventuell partner. Njut av dagarna tillsammans och börja planera för framtiden. Det finns mycket att ta tag i. Du har samtidigt inte den genomslagskraft du brukar ha och det irriterar dig. Men det du presterar just nu är bra nog.

Veckans råd: Det räcker att vara “good enough”.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du lägger mycket energi på att finnas där för en partner. Det syns tydligt utifrån att du verkligen anstränger dig för att få ett förhållande att fungera. Än så länge har du lyckats bra även om det har inneburit flera utmaningar. Du är mycket energisk just nu och du bockar av flera uppgifter på egen hand. Men du kan behöva en hjälpande hand.

Veckans råd: Fråga om hjälp.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du bör göra dig redo för att ta ledigt, gärna från nästa vecka, då du känner att energin börjar sjunka. Det är tid för eftertanke och något tyder på att du behöver en strategi då du inte kan använda dig av tidigare erfarenheter. Det kan vara svårt att sätta ord på tankar och känslor just nu, och därför bör du vänta tills du ser klart.

Veckans råd: Vänta med att ge uttryck för dina känslor.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har varit med om något som påverkat dig den senaste tiden och nu gäller det att börja bearbeta dessa händelser. Förhoppningsvis sammanfaller det med din inplanerade semester. Ledigheten ser ut att bli lustfylld men du bör påminna dig själv om att prioritera egentid så att du kan reflektera över de senaste månaderna i lugn och ro.

Veckans råd: Kom ihåg att prioritera egentid.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Kanske finns det några fysiska begränsningar just nu som sätter käppar i hjulet för dig. Men din tankeverksamhet går samtidigt på högvarv. Du har många planer men behöver vänta innan de kan sjösättas. Under sommarledigheten får du en hjälpande hand när det gäller det praktiska.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!