Horoskop

Horoskop vecka 3 – läs om din vecka här

Oxen bör ha tålamod och kräftan bör vara säker på att den har en b-plan.

metromode-horoskop
Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Det är perfekta dagar för att avsluta de uppgifter du skjutit upp den senaste månaden. Du är säker på vilken riktning du önskar att gå framöver och äntligen har du fått överblick. Din uppmärksamhet är riktad mot familjen under veckans första dagar, då några djupa känslomässiga mönster dyker upp. Låt det vara som det är.

Veckans råd: Gör klart uppgifter du har.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du har flera bollar i luften och det är viktigt att du är selektiv och fullföljer dina uppgifter in i mål. Du kan samtidigt sakna viktig information som krävs för att du ska bli klar. Du behöver därför ha tålamod och vänta in dessa uppgifter. Fatta därför inga stora beslut innan du har alla uppgifter på plats.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Om du har mycket på gång den här veckan så bör du ta en liten paus, då du kan riskera att använda upp krafterna i onödan. Lägg istället din energi på bestämda uppgifter. Du bör inte heller ta på dig fler jobb eller uppdrag innan tidigast nästa vecka. Din ekonomi står i fokus under veckans första dagar. Kanske känns det viktigt att spara just nu?

Veckans råd: Håll en låg profil.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Det är bra att slutföra uppgifter innan torsdag, för då dyker det upp nya projekt. Du märker att energierna skiftar mitt i veckan och börjar känna att vissa saker blir lättare att arbeta med. Det är klokt att ha en b-plan eftersom hjälpen du räknat med riskerar att utebli. Fullmånen i början av veckan förstärker dina sinnen.

Veckans råd: Gör upp en b-plan.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Om du är trött på hur saker och ting ligger till just nu så kan du se fram emot att stämningen kommer att ändra sig under torsdagen. Du känner dig lättare till sinnes och tycker att det är mycket lättare att få ditt sociala liv att fungera. Det kan fortfarande finna restriktioner att förhålla sig till. Räkna inte med stöd från en av dina närmsta.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Om du arbetar i ett team så måste du kanske sänka farten under veckan. Du har inte så mycket energi till övers, och den bör du använda på dig själv. Det kan uppstå viss oro i närheten av dig men det ordnar sig om du bara ser till att lämna tydliga svar i god tid. Annars riskerar någon att känna sig lämnad i sticket. Du har möjlighet att få hjälp av någon i ditt nätverk.

Veckans råd: Lägg energi på dig själv.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

En konflikt mellan arbete och familj kan uppstå som du blir tvungen att förhålla dig till. Räkna inte med att kunna lösa problemet just nu. Det måste gå lite tid och du behöver fler uppgifter innan du kan fatta ett beslut. Ta dig tid att hitta din väg framöver, och låt dig inte stressas av andras nyfikenhet över vad du bestämmer dig för.

Veckans råd: Låt dig inte stressas.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du anser att du har gjort allt du kunnat i en speciell fråga och är därför på väg att dra dig tillbaka för att fokusera på annat. Avsluta det som brådskar på ett konstruktivt sätt. Om du har varit på resa den senaste tiden har du inte längre ett stort behov av att “komma iväg.”

Veckans råd: Fokusera på hemmet.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du har haft mycket fart och fläkt den senaste månaden och har ett behov av att sakta ner. Det kommer ske av sig självt men först under nästa vecka. Därför kan det vara en bra idé om du använder denna vecka till att avsluta vissa uppgifter. Kanske kan du framöver lägga tid och kraft på ett ideellt arbete?

Veckans råd: Slutför uppgifter.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Just nu måste du acceptera att du befinner dig helt ensam i ett av dina intresseområden. Du kan inte förvänta dig att någon hakar på dina idéer denna vecka. Därför bör du försöka gå igenom några av dina nya projekt ordentligt så att andra kan förstå dina planer. Uppmärksamheten är riktad mot en partner eller nära vän under helgen.

Veckans råd: Var tydlig i din kommunikation.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har fortfarande flera idéer på gång men det är ett problem att du inte har någon att dela dem med. Just nu befinner du dig i en fas där du prövar dina teorier innan du vill presentera dem för någon. Det kan bli lite tråkigt, men du vill samtidigt ha något att bidra med om dina planer blir lyckade.

Veckans råd: Stå med båda fötterna på jorden.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Just nu fokuserar du mycket på ditt känsloliv. Därför tar kärleken mycket fokus under veckans första dagar. På många sätt passar det bra i ditt liv just nu. Du är tydlig när du delar med dig av dina tankar och du ser det inte som ett problem att någon k0mmer dig nära. Vissa fiskar kan vara emotionella, något som kan bli utmanande.

Veckans råd: Var inte rädd för känslor.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!