Horoskop

Horoskop vecka 33 – läs om din vecka här

Oxen bör färdigställa ofärdiga projekt och jungfrun kan ta en paus mitt i veckan.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du tycker om när saker och ting är strukturerade, framförallt när det gäller vanliga rutiner. Denna veckan gör du dock ett undantag. Det kan komma som en överraskning för dina närmsta, som inte är vana vid att saker och ting vänds upp och ner. För din del är det en välkommen förändring och förnyelse. Du passar på att ta chansen och det ger dig viss spänning.

Veckans råd: Sök efter spänning i vardagen.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Din uppmärksamhet är riktad mot bostad och familj. Om saker och ting pågår i ett välfungerande tempo har du just nu möjlighet att få ordning på projekt som inte är färdiga. Nya projekt ser dessutom dagens ljus i mitten av veckan och du gläds åt de beslut du fattat tidigare i år när det gäller ditt boende.

Veckans råd: Färdigställ ofärdiga projekt.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Även om din uppmärksamhet är riktad mot familj och boende har du behov av att det ska hända något utöver det vanliga. Du har mängder av idéer och energi och en stor önskan att få utlopp för dessa. Utnyttja dagarna till att ändra på något som irriterar dig på hemmaplan. Fokusera på att göra det du känner lust inför.

Veckans råd: Försök få utlopp för din energi.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du kan känna dig rastlös, framförallt under veckans första dagar. På grund av det bör du vara försiktig och inte skriva upp dig på för mycket eller lova något du inte vill. Något ruckas lite i relation till kollegor och det bör du ta hänsyn till. Du kommer prioritera några ekonomiska frågor under veckan.

Veckans råd: Lova inte för mycket.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du får en idé men bör inte testa den med en gång. Du kan lätt ångra dig och då är du låst i en överenskommelse som du inte önskar att gå vidare med. Du får flera infall i relation till ditt arbete, men dessa kräver tid för att utvecklas och mogna. Du bör försöka arbeta självständigt under denna period då du inte vill ha för många förpliktelser.

Veckans råd: Arbeta självständigt.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du håller ett högt tempo och kanske har du behov av en paus från alla dina göromål och sociala arrangemang. Framförallt i mitten av veckan har du behov av att vila och reflektera över det du upplevt. Du plockar upp flera projekt under helgen och går i mål med det du satsar på att få gjort. Humöret är bra och stabilt.

Veckans råd: Ta en paus i mitten av veckan.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du vill inte att andra ska blanda sig i dina planer och därför försöker du att inte göra så mycket väsen av dig. Du har behov av tid för reflektion och att lista ut vilken roll du ska spela i dina olika sammanhang. Utnyttja därför tiden till att lista ut vem du ska spendera tid med under hösten och ta del av kultur och nöje med.

Veckans råd: Gör planer för hösten.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du spenderar en hel del tid tillsammans med en vän, och det är du glad för. För det mesta är ni överens när ni gör saker tillsammans. Under veckan får du en idé som du inte kan låta bli att testa – även om du vet att vissa tycker att du inte borde. Som tur är blir resultatet positivt och du kan andas ut.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du prioriterar praktiska uppgifter. Samtidigt har du svårt att inte bli distraherad av några idéer som du måste testa. Det bör du göra, då du har lyckan på din sida och med stor sannolikhet kommer att få de resultat du förväntar dig. Du får ett annat perspektiv på tillvaron om du är på resa eller ser saker från en annan vinkel.

Veckans råd: Pröva dina idéer.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du värderar den kurs du befinner dig på. Är du på rätt väg? Du har lätt för att börja tvivla och det kan ta lite tid innan du når fram till ett eventuellt mål. Konsten är att ha tålamod och testa olika idéer innan du fattar några beslut. Denna process kan ta lång tid. Framförallt i mitten av veckan är du upptagen av vissa frågor som inte gäller alla.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har ett tydligt mål, men vägen dit är inte helt enkel. Det har du insett den senaste tiden. Istället för att dröja dig kvar bör du istället testa olika möjligheter, även om det kan visa sig bli en omständlig affär. Du har ingen brådska och ser på parförhållanden och nära relationer med andra ögon än du brukar och det leder till större insikt och optimism.

Veckans råd: Testa olika möjligheter.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Relationer till syskon kan stå i centrum just nu och kanske har du ett behov av att se dem i ett nytt ljus. Kanske uppför sig ett syskon annorlunda från hur det brukar, något som leder till eftertanke. Det behöver inte vara något fel i det, det är bara ovant. Du försöker piffa upp vardagen med lite underhållning.

Veckans råd: Ägna dig åt kulturella upplevelser.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!