Horoskop

Horoskop vecka 41 – läs om din vecka här

Oxen bör vara lösningsorienterad och jungfrun bör ta initiativ.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Om du vill kan du nu ta farväl av en gammal konflikt som följt dig under flera år. På så sätt släpper du också taget om negativa känslor och kan avsluta ett jobbigt kapitel. Det kommer att ge dig ny och stark energi som kan leda till känslor av framgång. Framförallt kommer dagarna innan helgen att vara extra trevliga, speciellt om du håller ordning på dina överenskommelser och har koll på din kurs.

Veckans råd: Håll stadig kurs.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Efter en längre period där du har en öppen inställning till tillvaron kommer allvaret att sänka sig. Redan från början av veckan kommer du märka att du behöver förhålla dig till vissa svårigheter. Det kan innebära vissa begränsningar eller att du behöver hitta en annan väg för att nå de mål du har satt upp för dig själv.

Veckans råd: Var lösningsorienterad.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Ge dig själv utrymme att utforska kärleken denna vecka, oavsett om det är genom en dejt eller ett fast förhållande. Arrangera något särskilt för din bättre hälft, gärna något som kombinerar mat och kultur, gärna under helgen. Du arbetar på att hitta en balans i livet just nu, och du når goda resultat. Fortsätt fokusera på positiva projekt.

Veckans råd: De lönar sig att vara diplomatisk.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Just nu fokuserar du på hemmet och möjligtvis familjen, och det innebär att du behöver hushålla med dina krafter så att du kan vara den omsorgsfulla person du vanligtvis är. Denna vecka får du dock möjlighet att göra något positivt för egen del och ta hand lite extra om dig själv. Aktiviteter som rör hälsa lägger du extra tid på, och det finns mycket att utforska.

Veckans råd: Hushåll med energin.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du kan känna av att du står mellan två samarbetspartner, men den ena kommer snart vara ute ur bilden och du behöver då bara förhålla dig till en. Veckan kan innebära flera utmaningar där det är viktigt för dig att väga orden noga och försöka vara så diplomatisk som möjligt – framförallt under helgen.

Veckans råd: Var artig och tillmötesgående.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du vill samarbeta med någon i din närhet och du tar därför några steg i rätt riktning för att gå igenom det. Du upplever en positiv respons men det händer ingenting. Du är den som måste få saker och ting att hända. Mot slutet av veckan kommer du märka att du lättare får fart på dina projekt och du kan därför bättre konkretisera dina önskemål.

Veckans råd: Ta initiativ.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Under veckans första dagar kan det uppstå några hinder som du blir tvungen att hantera, och det kan också innebära att du behöver byta kurs. Kanske kan du inte fortsätta på den väg du hoppats och därför blir du tvungen att följa andra stigar för att nå dina mål. Låt tiden arbeta för dig, du kommer behöva orientera dig i den nya situationen och kanske även bestämma dig för en ny riktning.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Om du ska lyckas få dina önskningar gå i uppfyllelse måste du använda dig av diplomatiska metoder. Du kommer inte långt om du försöker pressa igenom något som andra inte tycker om. Det kan leda till en kris. Du kommer dock att hitta en lösning innan helgen och kan därmed gå vidare med andra frågor och projekt. Mot slutet av veckan kommer du märka att du har lyckats.

Veckans råd: Njut av framgången.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Några frågor knutna till ditt arbete ger dig anledning att omvärdera din uppfattning av en särskild arbetsmetod. Därför blir du tvungen att göra saker på ett annat sätt som du inte är van vid. Detta är inget problem för dig, då du vanligtvis är duktig på att anpassa dig.

Veckans råd: Var öppen för alternativa arbetsmetoder.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kan möta motstånd som är knutet till dina ståndpunkter och åsikter, framförallt i början av veckan. Kanske har du inte fullständig kontroll på din argumentation och därför måste du ta hänsyn till fakta som andra personer presenterar för dig. Mot slutet av veckan kommer att humör att bli betydligt bättre, framförallt när du märker att saker går din väg, antingen bland vänner eller i jobbet.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du blir tvungen att hantera några ekonomiska utmaningar tidigt i veckan. När detta är löst kan du bättre fokusera på vissa arbetsuppgifter eller andra saker som väntar. Du kommer nå framgång med det du företar dig så länge du håller dig till planen och är strukturerad när du genomför dina arbetsuppgifter. Nya idéer ser dagens ljus.

Veckans råd: Arbeta strukturerat.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du känner av några intuitiva känslor som du inte klarar av att sätta ord på. Du bör ändå försöka lita på dina impulser och kanske hitta nya vägar i livet. Det är inte säkert att andra personer tycker att det är en bra idé, men det viktigaste är att du själv har koll på var di vill. Aktiviteter som väcker liv i dina sinnen prioriteras högt och du hittar glädje i att skämma bort dig själv just nu.

Veckans råd: Skäm bort dig själv.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!