Horoskop

Horoskop vecka 39 – läs om din vecka här

Lejonet bör försöka hitta balans, och skorpionen kan lita på att saker och ting ordnar sig.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du trivs på flera sätt med din nuvarande situation. Även om den inte är optimal så är det så gott som det kan bli. Du har bland annat stöd från en eventuell partner, något du värdesätter, då du lätt kan hamna i konflikt med folk. Din svaga punkt nu är att du har dåligt tålamod och svårt att dölja det.

Veckans råd: Andas med magen.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du klarar inte av att dölja att du helst vill göra saker och ting på ditt eget sätt. Du kanske är rastlös och lättirritabel, något som eskalerar i slutet av veckan och som kan bli en blandad upplevelse för dig och din omgivning. Du bör hålla fast vid dina rutiner då det gör dig lugn. Din samarbetspartner ger dig stöd och låter dig utföra uppgifter på det sätt du önskar.

Veckans råd: Håll på dina rutiner.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har många idéer men de är alla i ditt huvud. Under den kommande tiden bör du testa dem så att du kan lista ut hur du kan förbättra och stärka dina projekt. Detta är en bra vecka för att testa olika teorier i praktiken, men gör det utan att ge det för stor uppmärksamhet. Du befinner dig fortfarande alldeles i början.

Veckans råd: Testa dina teorier.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Det är mycket aktivitet på hemmaplan och du behöver lista ut hur du bäst kan göra nytta. Det handlar om att hitta den rätta balansen och se till att fördela din energi på bästa sätt. Kanske kan du genomföra vissa arbetsuppgifter hemifrån, då du trivs bra i hemmets lugna vrå. Familjen visar omsorg om varandra.

Veckans råd: Lista ut hur du kan vara till nytta.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Inredning och dekorering står kanske på din “att göra” lista. Nu gäller det att hitta saker som passar med varandra. Sedan kommer du behöva hitta balansen i några relationer, kanske med syskon. Du vill gärna kompromissa men inte till vilket pris som helst. Det innebär några svåra avvägningar.

Veckans råd: Försök hitta balansen.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du har medvind just nu och det ger dig en möjlighet att vidga ditt nätverk. Det kan handla om jobb eller ett fritidsintresse. Du ser många möjligheter, kanske för många, och det kan därför vara svårt att välja eller veta vad du ska satsa på. Men det råder inga tvivel om att du är på rätt spår. Du behöver bara ha tålamod och se hur saker och ting utvecklar sig.

Veckans råd: Vidga ditt nätverk.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Samarbete kan vara utmanande av flera anledningar. Du vill gärna gå din egen väg och göra saker på ditt eget sätt, samtidigt som du känner av ett dåligt tålamod som du har svårt att dölja. Därför behöver du säga tydligt ifrån till din partner eller kärlekspartner att du helst vill klara saker själv, men att du vill ha stöd. Du får det stöd du behöver.

Veckans råd: Var tydlig med att du vill klara saker på egen hand.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du lägger mycket krafter på att hitta din inre drivkraft under dessa dagar. Du står på en osäker grund, något du kan märka av i vissa situationer. Du har insett att det gäller att ingå kompromisser om du ska lyckas med det du jobbar med just nu. Ditt välmående står i centrum och du har dåligt tålamod.

Veckans råd: Lita på att saker ordnar sig.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du har mycket jobb att göra, och du lägger mycket prestige i att nå de mål du har satt upp. Då du både har höga ambitioner och stor närvaro kommer du att få goda resultat. Du bör dock inte överse kärleken och möjligheterna som dyker upp i slutet av veckan. Följ dina impulser. Om du har en fast partner bör du ta initiativ till en speciell upplevelse.

Veckans råd: Släng dig ut i ett romantiskt äventyr.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det är möjligt att du har valt fel riktning i en viss fråga och därför måste omvärdera dina önskemål. Ge dig själv tid till det, du har en del som måste undersökas innan du kan ta dig vidare. Hittills har du följt din intuition men den kan ha fel. Något i relation till familjen kallar på din uppmärksamhet.

Veckans råd: Ta vara på familjen.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du kan inte agera på ditt vanliga sätt den här veckan. Du blir tvungen att följa andra vägar för att nå dina mål. Just nu vet du kanske heller inte vilken riktning du ska gå, och det kommer krävas tid och närvaro för att lista ut det. Du kan känna dig splittrad i dina önskemål för framtiden.

Veckans råd: Ta dig tid att hitta den rätta kursen.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du når framgång med det du företar dig, något som kan bli tydligt i dina nära relationer. Just nu är din vän eller partner med på dina idéer och ni har en god och nära kontakt. Utnyttja den goda stämningen till att städa upp i några ekonomiska frågor. Din partner eller nära vän står på din sida och är ett bra stöd.

Veckans råd: Städa upp i din ekonomi.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!