Horoskop

Horoskop vecka 38 – läs om din vecka här

Jungfrun kan njuta av att ha vind i seglen, och lejonet bör välja sina ord med omsorg.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du ställer in dig på att du under en längre period kommer att vara den som söker kompromisser. Så länge du gör det kommer det inte att uppstå några problem mellan dig och en samarbetspartner. Detta gäller också privatlivet. Ni har en god förståelse för varandra och ett tätt band men det blir inte lika intensivt som du önskar.

Veckans råd: Försök hitta kompromisser.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Parförhållanden och nära relationer står i centrum och du försöker att få hemmet och familjen att fungera. Kärleken måste kanske prioriteras bort ett litet tag, då det i större utsträckning handlar om en arbetsrelation än den stora romantiken. Försök hitta ro i den goda stämningen och gemenskapen som råder, även om romantiken går på sparlåga.

Veckans råd: Njut av sammanhangen.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du prioriterar hemmet och familjen just nu, även om semestern är över för längesedan. Det är några saker som kallar på din uppmärksamhet som har med din bostad att göra, något som får dig och din partner att samarbeta. Ni är ett bra team just nu och kompletterar varandra, du känner ett stort stöd och trygghet från din partner.

Veckans råd: Njut av samarbetet.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Dina känslor är splittrade, och är både motstridiga och ologiska. I början av veckan ställer du dig oförstående inför några saker och det smartaste är att lita på dig själv. Relationer och parförhållanden faller på plats, och du märker av en styrka i detta. Du bör avsluta uppgifter du har liggande innan helgen, då nya kan dyka upp.

Veckans råd: Lita på magkänslan.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Under veckans första dagar finns det några ekonomiska frågor du behöver städa i. När du är klar med det kan du ordna några praktiska frågor. Det handlar om något som är en del av vardagen som kan göra allt enklare. Det är en fördel om du städar upp i oavslutade projekt innan helgen, snart väntar nya utmaningar.

Veckans råd: Välj dina ord med omsorg.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du har det bra just nu, och bör njuta av den medvind du får. Du har en bra överblick över tillvaron och märker att du får stöd och uppbackning från din samarbetspartner eller nära vän. Det känns nästan som om mirakel kan ske, och kanske kan en resa tillsammans med din vän sätta guldkant på vardagen.

Veckans råd: Njut av din medvind.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du har en hel del funderingar kring en vänskap som du lägger mycket tid på just nu. Är det kärlek eller vänskap? Det är fortfarande för tidigt att avgöra. Ge dig själv lov att njuta av den goda stämningen som är mellan dig och din vän. Handlar det om en partner är det nu tid för att ge varandra lite extra uppmärksamhet.

Veckans råd: Ha is i magen en stund till.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du håller med stor sannolikhet tankar och känslor för dig själv just nu. Även om det är en bra kemi mellan dig och din partner märker du kanske att detta inte är den rätta tiden att lyfta in din partner i dina planer. Njut istället av den goda stämningen och att din partner är glad och nöjd just nu.

Veckans råd: Njut av den goda stämningen.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du är i en process där du tänker igenom några planer för framtiden. Det handlar bland annat om några rent praktiska och vardagliga frågor, även om det inte gör det mindre viktigt. Du överväger några förnyelser som du är redo för, här och nu. Men du är övertygad om att det är smart att ta dig lite extra tid att tänka igenom saker och ting.

Veckans råd: Ta emot hjälp.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du känner att du inte gör några framsteg dessa dagar och att allt du företar dig tar längre tid än normalt. Du måste ställa dig in på att detta “två steg fram och ett tillbaka”-tillstånd kommer att dröja ett tag till. Under tiden kan du utforska platsen där du uppehåller dig, till exempel genom att studera naturen runt dig.

Veckans råd: Hitta inspiration i din omgivning.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du kan känna dig lite ensam i det som händer i livet just nu. I den här situationen bör du lägga tiden på att tänka noga igenom saker utan att lyssna för mycket på andra. Andra människor har mycket åsikter om vad du bör och ska, men det bör du låta rinna av dig. Ge dig själv tillräckligt med tid och räkna med att du till hösten kan skörda resultaten av dina initiativ – med stor framgång.

Veckans råd: Tänk noga igenom saker.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fråga en extra gång om du tvivlar eller inte helt förstår det som blir sagt. Detta gäller framförallt i början av veckan. Det kan definitivt uppstå några missförstånd och dessa kan du avvärja. Senare i veckan känner du att du har god kontakt med din partner och att ni tillsammans kan göra upp framtidsplaner.

Veckans råd: Ta tillvara den goda stämningen.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!