Horoskop

Horoskop vecka 5 – läs om din vecka här

Vågen bör lita på att andra gör sitt jobb och väduren måste fortsätta tro på sig själv.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du har unika möjligheter att göra något speciellt denna vecka. Det har koppling till ett specifikt mål du arbetar mot. Du har stora förväntningar på vad du kan uppnå. Är det något du har under denna period så är det ett stort självförtroende. Du har goda förutsättningar för att lyckas med något du har på gång. 

Veckans råd: Fortsätt tro på dig själv. 

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Din uppmärksamhet är riktad mot jobbet eller framtiden under dessa dagar. Du vill helst se tiden an innan du fattar ett beslut, men det finns en chans att ta just nu. En av utmaningarna är att du inte önskar binda dig till några fasta beslut och av den anledningen kan det vara en god idé att fatta beslut på ett lite annorlunda sätt, utan att binda upp dig allt för mycket. 

Veckans råd: Håll flera dörrar öppna.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det håller på att ske stora förändringar i relation till din ekonomi eller ditt känsloliv. Just nu känner du att du har nått kärnan av det du håller på med och att du inte kan komma längre just nu. Vänta med de stora förändringarna till senare i februari, det kan fortfarande dyka upp oväntade uppgifter. 

Veckans råd: Vänta med stora förändringar. 

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Beslut ska fattas utifrån ett ekonomiskt perspektiv. Det finns flera hinder som bidrar till att du måste hitta kreativa lösningar och alternativ för att komma vidare med dina idéer. Kanske behöver du tänka helt annorlunda för att bli synlig i en grupp med personer som du delar intressen med. 

Veckans råd: Tänk nytt. 

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det är mycket fokus på samarbete och samarbetspartners just nu, något som gäller även i ditt privatliv. Tiden är inne för att upptäcka nya vägar eftersom det kan vara svårt att komma vidare på det spåret du befinner dig nu. Ni klarar knappast av att enas om en kompromiss, men vill kunna tänka i nya banor. Något som kan leda till bra känslor och en välbehövd optimism. 

Veckans råd: Tänk i nya banor.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du tycker att du har väntat länge nog. Det kan handla om en romantisk relation eller att du vill visa upp något av dina projekt för andra. Under veckans sista dagar kommer du känna att saker och ting lossnar som tidigare varit svåra att rucka på. Använd dagarna till att putsa färdigt det jobb du redan gjort. 

Veckans råd: Finputsa ditt arbete. 

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Praktiska uppgifter har börjat lösa sig, något du är glad och tacksam för. Du får en hjälpande hand från en person i din närhet och resultaten blir över all förväntning. Du kan lugnt och sansat luta dig bakåt och låta andra färdigställa saker år dig. Det kommer bli precis som du önskat. 

Veckans råd: Lita på att andra gör sitt jobb. 

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du kommer äntligen att lyckas med något du önskar och det blir nästan som du tänkt dig denna veckan. Det ligger inga direkta hinder framför dig men det kan vara så att någon blockerar ett projekt som har med familj eller bostad att göra. Använd möjligheterna som finns för att få ut det bästa av det, även om du måste göra allting själv. 

Veckans råd: Ta vara på möjligheter. 

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du är väldigt optimistisk för tillfället och det ser ut som att du kommer kunna lyckas med flera uppgifter, bland annat då det finns ekonomiska möjligheter. Något du inte hade räknat med visar sig vara till din fördel. Om du ska justera om något i din planering måste du vara beredd på att det kan uppstå hinder som gör att du måste hitta andra vägar. 

Veckans råd: Var flexibel.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckan är perfekt att använda till att avsluta något jobb eller uppgifter som du arbetat med mycket den senaste tiden. Du kommer inte så mycket längre just nu och det blir naturligt att sätta punkt. Det kan handla om ett samarbete där ni inte längre kan enas. Möjligheterna är många men oavsett bör du leta efter idéer på andra ställen. 

Veckans råd: Gör klart dina uppgifter. 

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Om det uppstår några hinder under veckan måste du ta tag i dem då du inte kan lita på att de löser sig av sig självt. Det är svårt med kompromisser denna vecka. Därför är det naturligt att du tar det andra berättar för dig på allvar. Om du har några nyårslöften som inte kommit igång kan du försöka ta tag i det nu. 

Veckans råd: Kom ihåg dina nyårslöften. 

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Har du några projekt eller uppgifter att bocka av på listan så är det rimligt att få det gjort under veckan. Du kommer knappast ha bättre förutsättningar framöver. Du kan få mycket gjort men någon kommer också erbjuda hjälp. Ta gärna emot den då det kommer leda till snabbare resultat. Försök prioritera det kreativa och låt dina tankar löpa fritt. 

Veckans råd: Ta emot hjälpen du blir erbjuden. 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!