Horoskop

Horoskop vecka 50 – läs om din vecka här

Väduren bör påbörja nya uppgifter, och jungfrun bör arbeta på tålamodet.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du har sällskap av en stark personlighet, men ni har inte ett direkt samarbete. Ni jobbar eller löser uppgifter sida vid sida. Det kan ibland irritera dig, men samtidigt är du fri att göra som du vill. Nya uppgifter dyker upp i början av veckan och du bör ta emot dem med konstruktiv nyfikenhet.

Veckans råd: Börja med nya uppgifter.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du känner dig mer tillmötesgående denna vecka och det känns hoppfullt inför att du ska nå i mål med vissa uppgifter. Samarbete flyter inte på just nu men du får ett erbjudande från en utsträckt hand, något som kan bidra till att du kan se några problem från en annan vinkel. Ekonomiska medel blir tillgängliga först i veckan.

Veckans råd: Ta emot den hjälp som erbjuds.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du ser nyktert på saker och ting för tillfället och det kan leda till konkreta resultat. Du är mycket nöjd med detta då många av dina tankar och idéer har en tendens att aldrig lämna skissbordet. En bekant delar några tankar med dig. Det kommer att ge bättre förståelse för några sammanhang och kanske även känslor.

Veckans råd: Se efter lösningar, inte problem.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du har några uppgifter som kräver att du är konstruktiv. Det är du också, men du har trots detta några utmaningar med att få praktik och teori att hänga ihop. Du bör undersöka vad som är genomförbart innan du ger dig in i nya arbetsuppgifter. Det kan betyda att du måste kolla saker flera gånger, då du får olika information och resultat.

Veckans råd: Var realistisk.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du är full av förhoppningar i början av veckan, något som är bra med tanke på det du försöker genomföra. Du måste dock inse när veckan är över att saker inte utvecklat sig som du förväntat eller hoppats. Det kan exempelvis handla om kärleksaffärer. Och om det finns tillfälle kan det vara en fördel för dig att sänka dina förväntningar.

Veckans råd: Anpassa dina förväntningar.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du förhåller dig väldigt förnuftigt till information du får tidigt under veckan, bland annat då du får veta något som är präglat av starka känslor. Du kanske känner att du behöver undersöka saken närmre, ta god tid på dig. Familjen bär på några goda julnyheter i början av veckan.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Flera händelser är värda att fira, framförallt i början av veckan. Du når framgång med flera av dina projekt, något som blir en mycket bra utgångspunkt för kommande uppgifter. Av olika anledningar kan ditt humör vara lite dystert, och du tror kanske inte helt på din egen förmåga. Detta kan skapa en nedåtgående spiral.

Veckans råd: Håll fast vid dina visioner.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Även om du känner att du har mycket energi och resurser bör du inte lova för mycket, då du lätt kan felbedöma din tid. Du är väldigt optimistiskt, framförallt under veckans första dagar, något som är positivt, men kanske blundar du inför något annat. En bekant vill ha din uppmärksamhet.

Veckans råd: Prioritera din tid.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du är full av julstämning och strör roliga förslag runt dig. Men så småningom inser du kanske att du har överskattat din förmåga att hantera saker som ska lösas här och nu. Du måste göra lite mer research innan du slänger dig ut i projekt som involverar många personer. Något är inte som du trott, och det upptäcker på söndagen.

Veckans råd: Undersök saker och ting noga.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du har ett starkt behov av frihet, och det kan hamna i konflikt med det som är möjligt. Du har länge undersökt något i egen regi, och är övertygad om att du har koll på var saker och ting kan bli fel. Du måste dock pröva dig fram, men samtidigt inse att du är på osäker mark och saknar flera ledtrådar. Något som inspirerar dig.

Veckans råd: Pröva dig fram.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du får löften om hjälp i en nära framtid, något som gör dig optimistisk. Du bör dock sänka dina förväntningar något, då det inte är säkert att andra kan uppfylla dina önskemål. Vissa saker har legat stilla länge, men du känner att saker och ting börjar röra sig i rätt riktning.

Veckans råd: Se över dina förväntningar.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du letar fortfarande efter information du kan använda dig av framöver. Kanske har du hittat något, men det är först under det nya året du hittar rätt spår att följa. En inre oro eller rastlöshet måste lägga sig innan du kan styra skeppet i rätt riktning. Mycket kan förändras under det kommande året, och därför är det smart att vänta med viktiga beslut till våren.

Veckans råd: Vänta med att fatta stora beslut.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!