Horoskop

Horoskop vecka 49 – läs om din vecka här

Stenbocken hittar nya vägar och skorpionen bör kompromissa.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Kanske står resor och resesällskap i centrum dessa dagar. Men du behöver nog inse att du måste åka iväg på egen hand då ni saknar en gemensam utgångspunkt. Därför blir det bäst att åka iväg utan att vara bunden till något eller någon. Det kan också handla om att du har några juridiska saker du måste hantera. Det ser ut som om du måste klara dig själv.

Veckans råd: Lita på dig själv.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du har en ny utgångspunkt och det måste du tänka noga igenom innan du börjar ett nytt kapitel i livet. I början av veckan diskuterar du med en person som du tror har erfarenhet, men du bör ta uppgifterna du får med en nypa salt. Senare i veckan tar du andras parti, men det kan visa sig vara en dålig idé. Du bör först och främst koncentrera dig på dig själv.

Veckans råd: Var kritisk till det du hör.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Allt ser ljust ut under veckans första dagar. Det är viktigt att du också håller fast vid visionen och den goda energin under resten av veckan. Du har nu möjlighet att hitta en inre ro för en stund, och det bör du utnyttja till fullo. Har du några önskemål du vill få uppfyllda är det denna vecka du ska försöka göra dem till verklighet. Du har bra kort på handen.

Veckans råd: Försök att göra drömmar till verklighet.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du klarar inte helt att slappna av och du känner att det finns en person som följer i dina fotspår. Du kan inte hindra det, och det bästa du kan göra är att hålla koll på ditt och undvika alla former av inblandning för tillfället. Annars är ditt humör generellt sett bra och du ser optimistiskt på mesta och njuter när saker faller på plats i vardagen.

Veckans råd: Håll koll på dina saker.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du kan tänka dig att ha en ny person att umgås med men det kan vara svårt att få den kontakt du önskar dig. Du bör istället försöka underhålla dig själv, det är det som kommer att ge dig störst glädje under dessa dagar. Den du har sett framför dig som partner kan inte leva upp till dina förväntningar.

Veckans råd: Underhåll dig själv.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du får inte bättre möjligheter än denna vecka för dina julförberedelser. Du har en bra energi och du trivs med att strukturera din tid och hitta på roliga saker – kanske något som har med traditioner från en annan kultur att göra. Lusten att resa är stor, så passa på att ta en tur med din käraste innan julen verkligen är här.

Veckans råd: Ge dig själv julkänsla!

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Även om du har bra kort på handen bör du vara inställd på att ingå kompromisser, speciellt när det gäller ekonomiska frågor. Du kan inte, som du kanske brukar, förvänta dig att saker faller ut till din fördel. Just nu måste du bara förbereda dig på att du inte kan använda lika mycket pengar som tidigare när du förberett julen. Men det kan ändå räcka till.

Veckans råd: Det är tanken som räknas.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har kontroll på dina planer och saker utvecklas till din fördel. Men det kan uppstå lite oro i relation till ett samarbete, och det måste du ta hand om. Om det gäller kärlek eller parförhållande bör du inte ta på dig allt ansvar, men också ge och kompromissa på några punkter. En eventuell partner har inte så stor genomslagskraft just nu och söker gärna en lösning som båda kan acceptera.

Veckans råd: Kompromissa.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du har mycket att göra dessa dagar och tempot är högt. Julen närmar sig och det är hög tid att planera. Det är samtidigt några ekonomiska förhållanden du behöver ta hänsyn till innan du handlar julklappar. I helgen listar du ut hur du ska hantera olika ekonomiska utmaningar, men det kräver att du håller igen lite. Kanske har du något från förra julen som kan återanvändas.

Veckans råd: Gör upp en budget för julklappar.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du tar emot de händer som sträcker sig mot dig och du tycker om att ha en person vid sidan av dig som kan följa och stötta dig på vägen. Du är på väg att sätta en ny kurs och det kan ha med utbildning eller kommunikation att göra. Oavsett finns det goda möjligheter för dig att lyckas just nu.

Veckans råd: Blicka framåt.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du känner att du har hittat en förnuftig ekonomisk väg att följa, och du vågar testa den i praktiken. Du får stöd av en person som kanske är knuten till ditt arbete. Tillsammans är ni ett bra team för uppgifterna som väntar denna vecka. Låt din intuition leda dig, det kommer du att nå längst med. Julen är nära, och du bör räkna på utgifterna den för med sig.

Veckans råd: Följ din intuition.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Detta är en perfekt vecka för jularrangemang och mycket social samvaro, framförallt under veckans första dagar. Fram mot helgen kan det bli mer utmanande att vara tillsammans med andra, speciellt de som inte delar samma värderingar som du. Men du kan välja att se det konstruktivt och försöka lära dig något om en kultur som är ny för dig.

Veckans råd: Var social i början av veckan.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!