Horoskop

Horoskop vecka 51 – läs om din vecka här

Skorpionen bör söka efter nya upplevelser och skytten kan se fram emot det nya året.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Om du har en önskan att fira jul i något annat land är det kanske fortfarande möjligt att göra det. Eventuellt kan restriktioner komma i vägen. Helst av allt önskar du att vara tillsammans med personer i din närhet som du delar intressen med. Ledigheten närmar sig och du har flera projekt att avklara. Du är mån om att hålla fast vid traditioner.

Veckans råd: Sök social kontakt.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det ligger några intensiva dagar framför dig i samband med julen. Därför kan det vara en bra idé om du kan få till några pauser här och var. Du tänker mycket över tillvaron nu för tiden och kanske har du ändrat åsikt om vissa saker. Saker är inte som de brukar och det måste du vänja dig vid. Du får tänka på att vissa saker du inte förstår varför du måste göra också kan ha sina fördelar.

Veckans råd: Kom ihåg att ta pauser.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det blir en positiv överraskning i förbindelse med din ekonomi. Pengar som du inte hade väntat dig visar sig vara tillgängliga, men kanske är beloppet öronmärkt till något specifikt så att du inte får så mycket ut av dem ändå. Många av dina önskemål i samband med högtiden ser ut att gå i uppfyllelse, inte minst på jobbområdet.

Veckans råd: Var realistisk.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du börjar se mållinjen för alla dina måsten och därmed börjar det mesta falla på plats. Under veckans första dagar får du en god nyhet som har med din ekonomi att göra. Mitt i veckan känner du hur humöret skiftar och nu gäller det bara att fokusera på att alla i familjen får en bra jul.

Veckans råd: Sätt vardagen på paus.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Kärleken står överst på önskelistan just nu, och du kommer nå framgång via någon sorts omröstning. Kanske fattar du ett beslut i sista ögonblick innan du missar chansen. Fram emot jul blir det en hektisk tid då du måste planera högtiden, du har också andra saker att tänka på.

Veckans råd: Låt inte förväntningarna hindra dig.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du blir överraskad under veckans första dagar och kanske går dina önskningar i uppfyllelse även om det ser svårt ut. Humöret är på topp när helgdagarna startar, du kommer få en jul som du bara kunnat drömma om. Du har bra förutsättningar för att träffa en person som kan vara den rätta.

Veckans råd: Låt kärlekens ögon vara öppna.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Även om det är högtid så står familjen i centrum mer än normalt. Därför är all din koncentration riktad mot att få familjen lyckliga och glada igenom julen. Några i familjen håller hårt på traditionerna och förväntar sig att allt ska vara som det brukar. Men eftersom saker och ting inte är som vanligt blir du tvungen att improvisera. Det skadar inte om de andra hjälper till heller.

Veckans råd: Improvisera.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Tack vare bra planering får du saker gjort under denna perioden så att du kan hitta lugnet under juldagarna. Men du kanske känner en inre oro som kan vara svår att sätta ord på. Därför är det en bra idé att ta dig ut och uppleva något istället för att bara sitta bänkad på olika julluncher.

Veckans råd: Sök upplevelser.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Om du har beställt en resa så kommer du komma iväg och du känner att saker överlag går bra för dig. Om du håller dig innanför landets gränser känner du att du får stöd i flera av dina projekt. Överlag har du en positiv start på veckan. Veckans enda nackdel kan ha med ekonomin att göra och den utmaningen kommer att lösa sig först i början av det nya året.

Veckans råd: Se fram emot det nya året.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det kan blir en annorlunda jul. Kanske har du ett stort behov av att ta dig ut oavsett vad du hittar på. Du har lust att ändra på vissa traditioner och på grund av detta kan du göra saker du inte brukar. Familjen är i stort sett inställd på att julen i år blir otraditionell. Kanske är det inte så mycket som ska till för att allt ska kännas annorlunda.

Veckans råd: Säg vad du tycker.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Oavsett om du vill eller inte så kan julen bli väldigt annorlunda från vad den brukar. Kanske är det de små sakerna som gör den stora skillnaden. Det viktigaste är att du inte är ensam om att fixa inför julfirandet. Du vill gärna att ramarna för familjesammankomsten ska bli annorlunda, så att du kan känna en större frihet under juletiden.

Veckans råd: Ta inte allt ansvar själv.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du hinner precis klart med några arbetsuppgifter innan julen sänker sig över stad och land. Du kan lättat andas ut när julafton kommer och koncentrera dig på det som är viktigt. Du mår bra och kan se fram emot en framtid under nästa år där saker och ting blir mer på dina premisser.

Veckans råd: Se fram emot det nya året.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!