Horoskop

Horoskop vecka 50 – läs om din vecka här

Kräftan bör välkomna ändringar och lejonet kan passa på att njuta av tillvaron.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Under veckans första dagar står du mitt i ett skifte eller en ny situation. Du borde därför stoppa en tå i vattnet och försöka känna av stämningen innan du ger dig in i något nytt. Först och främst behöver du ta reda på vad du har lust att göra och om du eventuellt vill resa någonstans. Mot slutet av veckan vet du vilken väg du ska gå.

Veckans råd: Lista ut vad du känner för.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du känner dig fastlåst i en speciell fråga och det smartaste du kan göra just nu är att hålla låg profil tills du själv vet hur du kan lösa upp knutarna. Julen närmar sig och du kommer inte kunna göra några större ändringar förrän i början av nästa år. Därför bör du försöka hantera din oro för ekonomin.

Veckans råd: Låt dig uppslukas av julen.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du väntar på att få starta ett nytt kapitel i livet. Även om du kan börja nu så är det smart att vänta till efter nyår med nya långsiktiga planer. Du bör först se tiden an för att inte göra något förhastat. Njut därför av ledigheten tillsammans med nära och kära. Håll hårt om traditionerna, de kommer uppskattas av din familj.

Veckans råd: Tänk dig för innan du agerar.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du har mycket att få gjort de sista veckorna innan jul. Som tur är har du möjlighet att göra saker och ting i i ditt eget tempo utan att andra blandar sig i. Familjeförhållanden kan nu vara lite utöver det vanliga och kanske inte så konfliktlösa som du önskar. Detta kan bero på att det är några större ändringar på gång.

Veckans råd: Välkomna förändring.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du ser fram emot jul och engagerar dig mycket i olika förberedelser. “Det ska vara kul” är ditt motto, och det kommer det att bli. Du får mycket energi i de kreativa projekt som har med julen att göra och nu vill du inte heller missa den sociala biten. Någon tycker kanske att du överdriver men det blir deras problem.

Veckans råd: Njut.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Nya upplevelser väntar runt hörnet. Du vet ännu inte vad detta innebär men det kommer du snart förstå. Det handlar om saker som kan placeras i kategorin “avslappnande och underhållande.” Av den anledningen kan du locka fram julstämningen och ta del av de traditionella julsammankomsterna.

Veckans råd: Se fram emot julen.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Är det något du är upptagen av för tillfället så kan det lätt ta överhanden. Därför är det viktigt att släppa taget om några projekt och ta ledigt under julen. Senare kommer du att kunna se mer nyanserat på saker och ting. Det är viktigt att du håller huvudet högt men att fötterna samtidigt är på jorden under en period, det är mycket praktiskt som behöver ordnas.

Veckans råd: Ta ledigt i jul.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Med julen och det nya året startar ett nytt kapitel. Du ser flera möjligheter där du innan inte har klarat att hitta din optimism. Använd dig därför av ditt goda humör till att försöka lista ut hur du ska presentera dig själv och dina talanger framöver. Du håller fast vid traditionerna.

Veckans råd: Le mot världen.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det sägs att julen kostar mycket pengar, och det är något du är upptagen av nu. Det du kan göra annorlunda än du brukar i förhållande till din ekonomi är att du på allvar kan tänka igenom vad som ger ditt liv mening och vad som är värdefullt när det kommer till traditioner. Du har mycket energi som kan omsättas i praktiken.

Veckans råd: Planera dina utgifter.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

En del känslor rör till det för dig de närmsta veckorna. Du önskar mer frihet och vill göra det som passar dig. Detta står i fokus den närmsta tiden. Om det är så att du helst vill göra något du inte brukar så är det rätt läge nu.

Veckans råd: Unna dig själv några härliga kulturella upplevelser.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det som har med familjen att göra står i centrum. Kanske har du lust att föreslå ett helt nytt sätt att fira jul på. Din familj kommer inte välkomna det med öppna armar men när besluten väl är tagna kan det leda till en mer avslappnad stämning och förväntan. Kärleken kan få mer plats.

Veckans råd: Det är inte för sent att ändra planer.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Även om högtiden står utanför dörren kan du bli uppslukad av ett nytt projekt. Det finns inga fasta planer ännu men snart kan du ana att bollar sätts i rullning. Detta kan vara en uppgift som du påbörjat redan i sommar. Nu har du kanske nya utgångspunkter som gör det lättare att navigera och hitta rätt kurs. Familjen vill helst fira en traditionell jul.

Veckans råd: Kom ihåg att ta pauser.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!