Horoskop

Horoskop vecka 49 – läs om din vecka här

Oxen bör vara öppen för förändring och skytten bör försöka att inte bli irriterad.

horoskop-v14
Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Det är enkelt för dig att få igenom din vilja under veckans första dagar. Efter detta kommer du dock att möta motstånd vilket ställer till problem för dig. Problemen handlar på något sätt om rättvisa och du känner att du inte blir bemött på rätt grunder. Du måste inse att du inte kan ändra dina motståndares åsikter.

Veckans råd: Acceptera andras åsikter.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Tiden är inne för stora erkännanden. Du kan se tydligt vilka saker som blockerar din väg framöver. Kanske känner du dig lite pressad att ändra på saker i tillvaron men när du får igenom dina förändringar kommer allt falla på plats.

Veckans råd: Var öppen för förändring.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du kan tvivla lite på hur du ska hantera en arbetsuppgift under veckans första dagar. Du får pröva dig fram och använda din intuition, då du inte får ett tydligt svar från någon annan. Under veckans gång får du mer fotfäste när det kommer till det du håller på med, och du lyckas till sist få överblick.

Veckans råd: Lyssna på magkänslan.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du har ett tydligt förhållningssätt till saker och ting men du kan börja tvivla under måndag och tisdag. Kanske är det en bra idé att omvärdera dina åsikter. När det gäller samarbete och parförhållande så kommer du komma närmre din partner under helgen. Det kan vara bra i vissa avseenden men också medföra en del problem.

Veckans råd: Var uppmärksam på dina känslor.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det är en bra idé att tänka dig noga om i relation till ditt kärleksliv. Vilken sida av dig själv vill du visa fram till andra? Var ärlig mot dig själv så att det inte uppstår tvivel i relation till dina egna känslor. Du känner dig extra attraherad av några speciella personer i din omgivning och det kan vara svårt att förhålla sig till.

Veckans råd: Var ärlig mot dig själv.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det kan vara svårt med samarbete i början av veckan, och därför är det en god idé att fråga en extra gång om det är något du tvivlar på. Du tycker att du inte får tillräckliga svar på några av dina frågor. Du har mer lycka senare i veckan och med hjälp av något knep i vardagen kommer du märka en fysisk förbättring för din kropp.

Veckans råd: Om du tvivlar, fråga en extra gång.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Saker som har med familj och bostad att göra står i centrum för din uppmärksamhet i veckan. Om du har något förslag om ändringar inom vissa avgörande områden är det nu det kan låta sig göras. Du känner dig redo, även om du är lite pressad. Men det är nu du kan få saker gjort och efteråt kommer du känna dig både glad och nöjd.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det du säger har betydelse, så därför kan det vara smart att väga dina ord noga. Du har lätt att vinna andras uppmärksamhet och det är knappast någon som säger emot dig. Senare i veckan kan det ändras och du kan förvänta dig att möta mer motstånd från några familjemedlemmar. Det är inte nytt för dig, men du tycker att det är tröttsamt.

Veckans råd: Väg dina ord noga.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du har några mycket bestämda åsikter och ser kanske lite enkelspårigt på vissa saker i din närhet. Men du måste arbeta med din irritation när andra inte håller med dig. Du är inte van att möta motstånd och kan bli ganska överraskad över det. Mot slutet av veckan blir du varse någon annans positivitet.

Veckans råd: Bli inte irriterad i onödan.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du känner dig låst vid avtal som du helst vill hoppa över. Det bästa du kan göra är att vara ärlig, berätta att du har ett behov av att gå din egen väg i en konkret situation som dyker upp. Det är inte säkert att du möts av förståelse men det får du bara leva med. Kärleken tar mycket plats, och kanske gör den ont. Men den gör dig också närvarande.

Veckans råd: Var tydlig och ärlig.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckan är ideell för att känna efter och få förståelse för känslor du inte önskar dela med andra. Kanske kan meditation och mindfulness hjälpa dig att nå till djupet av dina inre processer. Du upptäcker att du har några resurser som du inte varit i kontakt med den senaste tiden. Det kan ge dig en boost och leda till bättre humör och framtidstro.

Veckans råd: Meditera.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det är inte säkert att dina föreställningar om verkligheten sammanfaller med dina upplevelser de närmsta dagarna. Din känsla för rättvisa kan väckas till liv samtidigt som du känner att du inte riktigt klarar av det som behöver göras just nu. Senare i veckan blir humöret märkbart bättre och du blir bemött välvilligt av din omgivning. De har förståelse för dina utmaningar.

Veckans råd: Var snäll mot dig själv.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!