Horoskop

Horoskop vecka 6 – läs om din vecka här

Jungfrun kan vara öppen för förändringar och lejonet bör försöka ta ledigt.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du kanske känner dig splittrad mellan förnuft och känsla? Det bästa du kan göra är att försöka ta hänsyn till båda delar och hitta en balans. En önskan kan gå i uppfyllelse, kanske när det gäller jobbet. Du kan hålla dig mycket principfast i dina uttalanden tidigt i veckan, något som kan påverka förhållandet till vänner eller kollegor.

Veckans råd: Lyssna på både förnuft och känsla.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du försöker följa normerna och de regler som gäller där du befinner dig, men denna vecka blir det svårt att ha överblick. Du vill helst ställa in allt och vara ensam, så att du kan göra det som passar dig. Det kommer inte bli så, men om du har tur blir vissa saker inställda på andra grunder.

Veckans råd: Njut av egentiden.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Redan tidigt i veckan befinner du dig i en ny situation och kan stöta på hinder. Det råder delade åsikter där du befinner dig och du känner att du måste stå fast vid dina åsikter, även om de kan verka fyrkantiga. Mot slutet av veckan kan du riskera att få motvind. Du står inför några svåra utmaningar och kommer bli tvungen att argumentera för dina åsikter.

Veckans råd: Slipa dina argument.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Rastlöshet präglar veckan, och känslor som du inte kan sätta ord på påverkar dig. Det gör också att du måste anstränga dig för att hålla fokus. Du har några speciella uppgifter att hantera, och det kan vara svårt för andra att förstå varför du reagerar som du gör. Undvik att göra upp för stränga planer och regler.

Veckans råd: Ge dig själv några dagar ledigt.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du bör inte ha för många planer och möten under veckan. Du har ett stort behov av att gå din egen väg och göra saker på ditt eget sätt. Kanske kan några lediga dagar bidra till ett lugn och en önskan att göra klart några arbetsuppgifter. Din partner kräver extra mycket uppmärksamhet under helgen, något du lägger mycket vikt på.

Veckans råd: Överväg att ta ledigt.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det finns saker du måste hantera från starten av veckan som kan bli en väckarklocka för dig. Det kan krävas radikala förändringar, kanske när det gäller jobbet eller din livsstil. Det kan vara nytt för dig, och du bör försöka se möjligheterna det kan leda till. Det är en utmaning att ändra rutiner och traditioner.

Veckans råd: Var öppen för förändring.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Önskan att förändra saker i hemmet eller i familjära relationer präglar veckan. Du föredrar klassiska val när det gäller inredning, men just nu vill du göra något otraditionellt. Familjen är med på dina idéer och det finns goda möjligheter att lyckas med det du planerar. Tveka inte för länge, det kan leda till att idéerna och lusten avtar.

Veckans råd: Tveka inte.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Om du överväger att gå på dejt är detta en bra vecka. Du bör samtidigt vara tydlig i din kommunikation. Om du har en fast partner kan du bjuda ut hen, kanske på bio eller ett kulturellt arrangemang. Det kommer att uppskattas och leda till trevlig stämning.

Veckans råd: Gå på date.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Din partner kanske önskar att förändra något i livet, och gör detta utan att informera dig på förhand. Det kan skapa dålig stämning. Du vill gärna att din partner ska informera dig, något som kan vara svårt att få honom eller henne att göra. Det kan skapa en obalans mellan er. Mot slutet av veckan återfår ni förtroendet för varandra.

Veckans råd: Försök att se saker från andras perspektiv.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du känner att du närmar dig en punkt där saker verkligen börjar få betydelse för dig. Du har länge försökt hitta mål och en riktning när det gäller livet, och nu börjar du se konturerna av något konkret. Det finns fortfarande många som gärna ger dig råd och vägledning, något du lyssnar på. Tiden kommer att visa om du befinner dig på rätt kurs.

Veckans råd: Följ ditt hjärta.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du känner dig inte helt fri just nu, och det kan faktiskt påverka ditt humör och dina tankar. Vissa saker påverkar dig på ett sätt som får negativa konsekvenser, och du vet inte hur du ska tackla det. Å ena sidan vill du ha ett facit, å andra sidan vill du testa dig fram och använda din intuition. Det sista kräver övning!

Veckans råd: Lyssna på magkänslan.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det finns all anledning att vara skeptisk mot information du tar emot tidigt i veckan. Det kan vara uppgifter som är färgade av vissa bestämda åsikter. Låt dig inte påverkas negativt, och ta gärna god tid på dig att faktagranska. Lyssna inte på andras råd denna vecka, även om de menar väl.

Veckans råd: Avvakta innan du agerar.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!