Horoskop

Horoskop vecka 4 – läs om din vecka här

Kräftan bör inte lova för mycket, och lejonet bör söka kompromisser.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du lägger mycket energi på saker som har med ditt jobb att göra, och du är extra noga med att leta efter fel och brister under denna period. Ett samarbete kan hamna i fokus, och du måste kanske bestämma om det ska börja, fortsätta eller avslutas. Romantiska stämningar dyker upp mitt i veckan, men du känner inte att du har tid för det just nu.

Veckans råd: Uppdatera dig om ett samarbete.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Om det ligger kvar några ouppklarade frågor från förra veckan bör du ordna dem under veckans första dagar. Du märker av att humöret skiftar och du ser mer allvarligt på tillvaron. Det kan leda till goda resultat, speciellt om du är mån om att organisera din tid på ett bra sätt och på så sätt kan komma närmre dina målsättningar.

Veckans råd: Avsluta ofärdiga uppgifter.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du är upptagen av att utforska några sammanhang inom ett psykologiskt eller spirituellt område. Du vill ha konkreta bevis för att det finns mer här i världen än det vi kan se med blotta ögat. Du har de bästa förutsättningarna för att få svar på dina frågor, och mot slutet av veckan når du en insikt som förvånar dig.

Veckans råd: Leta efter svar.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Försök hålla lite låg profil just nu och undvik att lova för mycket. Du kan lätt ta på dig mer än du kan hantera och därmed göra några vänner besvikna. Istället bör du fokusera på dina resurser, både fysiska och psykiska, för att hitta rätt balans, så att du inte känner dig stressad. Svårhanterliga ämnen kan dyka upp.

Veckans råd: Lova inte för mycket.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Samarbete, framförallt i din relation, kan vara veckans tema. Det är framförallt fullmånen på torsdag som för upp frågan på agendan. Du är villig att sträcka dig långt i relation till din partners krav så länge det är innanför rimlighetens gränser. Du präglas av din stolthet, något som kan göra vissa frågor svåra, framförallt i nära relationer.

Veckans råd: Sök kompromisser.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du är full av energi som du lägger på dina intressen. Du gräver ner dig i ett ämne och fortsätter tills du har hittat ett bra fundament att arbeta utifrån. Om du har ett samarbete i det sammanhanget kan det vara så att tiden är inne för att fortsätta på egen hand.

Veckans råd: Se över ett samarbete.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du har haft mycket att göra och är kanske på väg att avsluta en arbetsuppgift. Nya saker är redan på gång och du märker av en förändring i ditt humör tidigt i veckan. Du ser på saker med ett större allvar. Hitta stöd hos personer med mer erfarenhet, speciellt i relation till det du ska påbörja. På så sätt kan du slippa omvägar.

Veckans råd: Sök hjälp.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du är väldigt energisk, och om din samarbetspartner inte kan följa ditt tempo leder det till några utmaningar. Du tycker inte om att behöva förhålla dig till detaljer och det som är skrivet mellan raderna. Om du däremot kan lämna över detta till din kollega kan du koncentrera dig på det andra. Du behöver översikt och koll på den stora bilden.

Veckans råd: Låt andra hantera detaljerna.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du börjar få upp fart och kan ta på dig flera uppgifter. Men i relation till detta behöver du också vara försiktig så att du inte tar på dig för mycket. Om du riskerar att bli överbelastad kommer detta bli jobbigt för dig. Du är en person som har svårt att ställa in det du redan har bestämt. Du vill ha allt, men behöver också en paus. En resa passar bra just nu.

Veckans råd: Ge dig själv en paus.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du har en bra känsla av att befinna dig på rätt spår. Detta är en känsla som håller i sig hela veckan. Håll fast vid den person eller information som håller dig fokuserad. Du har kanske själv gjort några ändringar som gör att du i några situationer måste låta andra göra dina uppgifter. Det kommer att ändras, och du bör använda en eventuell paus till att hitta fotfästet.

Veckans råd: Håll fokus.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det är hög tid för romantik. Om du är singel kan du uppleva seriösa förfrågningar som är värda att lägga tid på. Det går bra för dig under veckan och du får mycket inspiration, bland annat till att sjösätta flera idéer. Meditativa och romantiska upplevelser kan hitta vägen till dig nu.

Veckans råd: Missa inte de romantiska upplevelserna.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du fortsätter känna av framgång, och det blir lättare för dig att sätta igång nya aktiviteter som uppnår goda resultat. Samtidigt bör du inte ha för mycket att göra denna vecka, då luften lätt kan gå ur dig. Det riskerar istället att skapa stress. Vänta tills du känner dig mer redo, det kan komma snart.

Veckans råd: Fokusera på att få vardagen att fungera.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!